Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! Almanya'dan dev bonservis bedeli

Yarın şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray'da bu sezonun en göze çarpan isimlerinden biri olan Barış Alper Yılmaz için Almanya'dan transfer teklifi geldi. Sarı-Kırmızılılar, teklifi kabul etmesi halinde yüklü bir bonservis geliri elde edecek.

Şampiyonluk yolunda ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, geçtiğimiz hafta sahasında derbide Sarı-Lacivertliler'e mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir darbe almıştı. Ligin son haftasına kalan şampiyonluk yarışında Galatasaray, yarın Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak. Sezona damga vuran futbolcuların başında gelen Barış Alper Yılmaz'a ise dev bir kulüpten transfer teklifi geldi.

Haberin Devamı

KONYA MAÇI SONRASI DEV GELİR

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Bu sezon hem Galatasaray formasıyla hem de Milli Takım'da attığı goller ve gösterdiği mücadele ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Barış Alper Yılmaz için, Avrupa'dan transfer teklifi geldi.

KASA DOLACAK

Avrupa kulüplerinin birçok maçta gözlemcisini yolladıkları Barış Alper Yılmaz için Almanya'nın Leipzig takımı resmi teklifte bulundu. Bu transfer için Galatasaray'a Alman kulübün 23 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar'ın bu teklifi kabul etmesi halinde transfer bütçesinin de bir hayli artması bekleniyor.

Galatasaraya Barış Alper Yılmaz piyangosu Almanyadan dev bonservis bedeli

2 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

2021 yılında Keçiörengücü'nden 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 36 maçta 6 gol atarken 7 de asist yaptı. Genç futbolcu sağ kanat, sol kanat ve santrforda görev yapabiliyor. Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 2027 yılına kadar uzatmıştı.

YORUM YAZ