MENÜ

Galatasaray zafer ateşini kampta yaktı! Muslera'dan Trabzonspor maçı öncesi takım konuşması...

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 5-1 gibi tarihi bir sonuçla geçen Galatasaray'da, kampta izletilen motivasyon videosu ve Fernando Muslera'nın yaptığı konuşma takım üzerinde büyük etki yarattı.

Galatasaray zafer ateşini kampta yaktı! Muslera'dan Trabzonspor maçı öncesi takım konuşması...

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 5-1 ile geçti. Sarı-Kırmızılılar, zorlu engeli tarihi bir sonuçla aşmayı başardı.

Haberin Devamı

ATEŞİ KAMPTA YAKTILAR

Galatasaray’ın Trabzon kampında son yemekte oyuncular için bir motivasyon videosu hazırlandı. Yemeğin bitiminde salonda yer alan dev ekrana geçen sezon yaşanan zaferlerin görüntülerinden oluşan bir video getirildi. Erden Timur’un ekibine hazırlattığı videoyu teknik ekip ve oyuncular birlikte izledi.

MAÇTAN ÖNCE TECRÜBE KONUŞTU

Galatasaray yeniden şampiyonluk yolunda kenetlendi. Sarı-Kırmızılı ekipte sadece yönetim ve teknik heyet değil, takımın önde gelen isimleri de tüm oyuncuları zafere motive etmeye çalışıyor. Bu doğrultuda sorumluluk alan isimlerden biri de kuşkusuz Fernando Muslera. 2011 yılından beri Galatasaray forması giyen 37 yaşındaki file bekçisinin, 1-1 biten Fenerbahçe - Samsunspor mücadelesinin hemen ardından tüm takımı çevresinde topladığı ve bir motivasyon konuşması yaptığı bildirildi.

Haberin Devamı

Galatasaray zafer ateşini kampta yaktı Musleradan Trabzonspor maçı öncesi takım konuşması...

‘Fırsat elimize geçti’

Takıma geçmiş şampiyonluklardaki deneyimlerini aktaran Fernando Muslera'nın şu sözlerle takım arkadaşlarını Trabzonspor mücadelesine hazırladığı ifade edildi:

İşte şimdi fırsat elimize geçti. Sahaya çıkıp oynayacağız ve sadece kendi işimizi yapacağız. Bu, şampiyonluk için çok önemli bir maç.

ERDEN TİMUR: ENGEL OLAMAZLAR

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 5-1’lik Trabzonspor galibiyetinin ardından iddialı açıklamalarda bulundu. “Birbirimize sarılacağız. Başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok” diyen Timur, “Esas zor zamanda kenetlenilir. Çok güzel günlerimiz olacak. İnşallah hep birlikte, her koşulda birbirimize sarılacağız. Bizim seçimden önce ‘Tanımadan sarıldığımsın’ diye bir mottomuz vardı. Taraftarımıza bunu hatırlatıyorum. Biz birbirimize sarıldıkça başka hiçbir güç engel olamaz. Ne kadar herkes birleşse de ne olursa olsun hiçbir güç bize engel olamaz. İnşallah böyle devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray zafer ateşini kampta yaktı Musleradan Trabzonspor maçı öncesi takım konuşması...

YORUM YAZ