MENÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Feghouli'nin neden kadroda olmadığını açıkladı!

Konyaspor maçı öncesinde konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent kadro seçimi hakkında sorulan soruya, "Şu anda 5 oyuncumuz saha dışında. Arda'nın kas ağrısı var, onun dışındaki eksiklerin sağlığı yerinde. Her antrenmanda en iyilerini seçiyorum. Morutan'ı sormuştunuz daha önce, bugün Morutan var. 15 günde 4 maç var. Sadece bu maçı düşünmekle olmuyor, önümüzdeki maçları da düşünmemiz lazım" yanıtını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Feghouli'nin neden kadroda olmadığını açıkladı!

Süper Lig'in 28. haftasında 2 haftadır kazanan Galatasaray, 4 maçtır galibiyet alamayan Konyaspor'a konuk olacak. Zorlu mücadele öncesinde Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu Domenec Torrent açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Maçı değerlendiren İspanyol hoca, "Özellikle son maçına baktık, Alanya karşılaşmasına bence adil bir sonuç olmamış Konya adına. İkinci yarı iyi oynamışlar. Oyun stili olarak hoşuma giden bir takım. Büyük bir maç olabilir. Biz sadece 2 maç kazandık, fazlası değil. Ama her geçen gün takım ne istediğimizi daha iyi anlıyor, bu önemli" dedi.

Kadroda olmayan Sofiane Feghouli başta olmak üzere genel takım tercihi hakkında da konuşan Torrent şu ifadeleri kullandı:

"Kim yoksa o soruluyor. Hayatımda ilk defa bu kadar çok oyuncuyla karşılaşıyorum. 28 saha oyuncumuz, 4 kalecimiz vardı. 1 Türk kaleci şart zaten. 18 oyuncu seçebiliyorum saha içi. 3 oyuncuyu kiralık vermeseydik, 10 oyuncu her seferinde dışarda kalacaktı. Şu anda 5 oyuncumuz saha dışında. Arda'nın kas ağrısı var, onun dışındaki eksiklerin sağlığı yerinde. Avantaj sağlayıp, her antrenmanda en iyilerini seçiyorum. Morutan'ı sormuştunuz daha önce, bugün Morutan var. 15 günde 4 maç var. Sadece bu maçı düşünmekle olmuyor, önümüzdeki maçları da düşünmemiz lazım. Çoğunluğu listede olmayı hak ediyor ama buna imkan yok. Bu cevabı önümüzdeki haftalar için de kullanabiliriz. Bu kadar çok oyuncunun kadroda yer alması iyi değil."

Haberin Devamı

YORUM YAZ