MENÜ

Galatasaray taraftarına müjde! Fenerbahçe derbisine yetişiyor

Yoğun ilgi nedeniyle Galatasaraylı taraftarlar GS Store'da forma bulmakta zorlanırken, normalde ağustos ayı için sipariş edilen yeni sezon formalarının teslimatı öne çekildi. Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe derbisinde şampiyonluk formalarıyla tribünde olacak.

Galatasaray taraftarına müjde! Fenerbahçe derbisine yetişiyor

Burak Elmas döneminde siparişi verilen 200 bin adet 2022-2023 sezonu formalarının tamamı tükendi. Ürünlere yoğun ilgi gösteren Galatasaray taraftarı, mağazalarda forma bulmakta artık çok zorlanıyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN SÜRPRİZ...

Tam da sezonun en heyecanlı döneminde forma almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, GS Store'lardan eli boş dönüyor. Dursun Özbek döneminde ise 2023-2024 sezonu için 400 bin forma siparişi verildi. Teslimat için de ağustos ayının ilk haftaları planlanıyordu.

Galatasaray taraftarına müjde Fenerbahçe derbisine yetişiyor

Ancak takım tam da şampiyonluk maçlarına çıkmak üzereyken mevcut formaların tükenmesi, süreci hızlandırdı.

FLORYA'DA ŞAMPİYONLUK HAVASI

BÜYÜK CİRO BEKLENİYOR

Yönetimin girişimleriyle birlikte yeni sezon formalarının teslim tarihi öne çekildi. Güncellenen plana göre 2023-2024 formaları, 37. haftada oynanacak olan Fenerbahçe derbisiyle birlikte satışa sunulacak. 

Galatasaray taraftarına müjde Fenerbahçe derbisine yetişiyor

Böylece taraftarlar, şampiyonluk kutlamalarının yapılmasının hedeflendiği bu tarihi maçta, Nef Stadı'nın tribünlerinde yeni formalarıyla yer alabilecekler. Galatasaray Yönetimi, bu hamleyle birlikte yaz dönemine girilirken mağazacılıktan son yılların en büyük cirosunu bekliyor.

Haberin Devamı

NEF STADI KAPALI GİŞE

Sarı-Kırmızılılar artık dört gözle cumartesi günkü Sivasspor maçını bekliyor. Nef Stadı'nda oynanacak mücadelede taraftarlar biletlere hücum etti. 285 TL ile 4500 TL arasında değişen fiyatlarla satılan biletler kısa süre içerisinde tükendi. Kombine sahiplerinin stada gelme durumuna göre, cumartesi akşamı tribünde 47 bin civarında seyirci olması bekleniyor.

Galatasaray taraftarına müjde Fenerbahçe derbisine yetişiyor

GALİBİYETE DEV PRİM

Haftalar ilerleyip, takım şampiyonluğa yaklaştıkça Galatasaray'da galibiyet primleri detavan yapmış durumda. Daha birkaç maç öncesine kadar 5 milyon Lira olan primler, önce 6 milyona, son olarak da 10 milyona çıktı. Başakşehir galibiyetinin 6 milyon TL'lik primlerini ödeyen Sarı-Kırmızılı yönetim, İstanbulspor galibiyeti için de takıma 10 milyon Lira ödeme yapacak. Sivasspor maçının primi de10 milyon TL olarak belirlenmiş durumda.

Yakup Çınar / Fanatik ÖZEL

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaray taraftarına müjde Fenerbahçe derbisine yetişiyor

YORUM YAZ