MENÜ

Galatasaray-Sparta Prag maçına damga vurmuştu! Barış Alper Yılmaz için dev bonservis

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında evinde Sparta Prag'ı 3-2 mağlup ederek büyük bir avantaj elde etti. Heyecan seviyesi yüksek mücadelede 90 dakika forma giyen Barış Alper Yılmaz maça damga vururken, yıldız ismi izlemeye gelen 4 dünya devi ve sarı-kırmızılı takımın belirlediği bonservis bedeli belli oldu.

Galatasaray-Sparta Prag maçına damga vurmuştu! Barış Alper Yılmaz için dev bonservis

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag ile eşleşen Galatasaray, geçtiğimiz gün rakibini RAMS Park'ta konuk etti. Nefes kesen bir 90 dakikaya sahne olan turun ilk maçı Galatasaray'ın 3-2'lik galibiyeti ile sona erdi ve rövanş öncesi büyük avantaj sağlandı. Sarı-kırmızılılara turu getiren golleri Kerem Demirbay, Dries Mertens ve Mauro Icardi atarken, son golün asistini 90+1. dakikada Barış Alper Yılmaz yaptı.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN SEZONU

Profesyonel futbol hayatına Rize Özel İdare'de başlayan Barış Alper Yılmaz kısa süre için büyük bir yükseliş kaydetti. 2021/22 sezonunda 2.1 milyon Euro bedelle Cimbom'a katılan milli futbolcu, hem sarı-kırmızılı takımda hem de milli takımda formayı kaptı. Özellikle bu sezon gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Barış Alper Yılmaz, birden fazla mevkide takımına destek oldu. Sağ kanat, sol kanat ve santrfor olarak bu sezon toplamda 39 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu 4 gol attı ve 6 asist yaptı.

Galatasaray-Sparta Prag maçına damga vurmuştu Barış Alper Yılmaz için dev bonservis

MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ

Galatasaray'da gösterdiği performansla göz kamaştıran yıldız isim, 13 Kasım 2021'de ilk sırtına geçirdiği milli takım formasını tam 11 kez giydi ve 1 gol attı. Özellikle Avrupa'da talipleri bir hayli artan Barış Alper'in Transfermarkt verilerine göre 7.5 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray-Sparta Prag maçına damga vurmuştu Barış Alper Yılmaz için dev bonservis

SPARTA PRAG MAÇINA GELDİLER

Son haftaların formda ismi Barış Alper Yılmaz'ı dün akşamki Sparta Pragmaçında Avrupa'dan kulüplerin görevlendirdiği scoutlar özel olarak takip etti. İtalya'dan Lazio ve Milan, İngiltere'den Arsenal ve Tottenham için genç oyuncuyu izleyen gözlemciler, Barış Alper'in Sparta Prag performansını kulüplere raporladı.

Galatasaray-Sparta Prag maçına damga vurmuştu Barış Alper Yılmaz için dev bonservis

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı yönetim, 2000 doğumlu milli oyuncuya 20 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis değeri biçiyor.

YENİ TRANSFERDEN KÖTÜ HABER

Okan Buruk, Sparta Prag maçı sonrası konuştu: 10 kişiyken bile 11'e 11 gibi oynadık
YORUM YAZ