MENÜ

Galatasaray'da sakatlık şoku! Yeni transferden kötü haber

Galatasaray'ın yeni transferinden kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılılar resmi sitesinden oyuncunun sakatlandığını açıkladı.

Galatasaray'da sakatlık şoku! Yeni transferden kötü haber

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier'den kötü haber geldi. Afrika Kupası finalinde sakatlanan yıldız futbolcunun tedavisine başlandığı açıklandı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK AÇIKLAMIŞTI

Yeni transfer Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier’in sakatlığı olduğunu belirten Buruk, "Final maçından sonra hızlı bir şekilde getirip, kadroya almak istiyorduk. Final maçında yaşadığı adale ağrısı var. İlk yarısında başlamış, ikinci yarı 30 dakika bu şekilde oynamış. 7 maç oynadılar. Buraya şu an sakat olarak geldi. 2. derece zorlanması var. Ne kadar sürer, 2 hafta mı, 3 hafta mı doktorumuz bununla ilgili açıklama yapacak. Onun yerine olacak arkadaşlarımıza var. Kendi içimizden çözümler üretiyoruz. Bunları dert etmeden yolumuza devam edeceğiz. İyi niyetle transferimizi yaptık. Sol beki de Avrupa’dan sonra aldık. Derrick de bir sonraki maçta bizim için opsiyon olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle;

Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili’nin Afrika Kupası finalinde Nijerya ile oynadığı maçta arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve Türkiye’ye geldiğinde sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ilgili kas grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

 Galatasaray’ın yeni transferi Serge Aurier, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.

YORUM YAZ