MENÜ

Galatasaray SOCAR'la sponsorluk anlaşması imzaladı! Özbek'ten Süper Kupa açıklaması...

Galatasaray Spor Kulübü ile SOCAR arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni düzenledi. İmza törenine Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün ve Lucas Torreira da katıldı.

Galatasaray SOCAR'la sponsorluk anlaşması imzaladı! Özbek'ten Süper Kupa açıklaması...

Galatasaray sponsorluk anlaşmaları yapmaya devam ediyor. Rams Park'ta bu kez SOCAR firması ile sözleşme imzalandı. Galatasaray bu anlaşma kapsamında senelik 5 milyon Euro'luk bir rakamı kasasına koyacak. İmza törenine Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün ve Lucas Torreira da katılırken başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK'TEN TEŞEKKÜR

"SOCAR, hepimizin bildiği üzere kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın dünya devi bir markası. Avrupa'da yeni başarılara giderken SOCAR'ın yanımızda olması çok değerli. Azerbaycan Başkanı Sayın İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bu süreci yakından takip ettikleri için teşekkür ediyorum. Uzun süreli bir iş birliğinin ilk adımı olacak."

Galatasaray SOCARla sponsorluk anlaşması imzaladı Özbekten Süper Kupa açıklaması...

"Dün stadımızda yaptığımız imza töreni ve antrenmanda tribünleri doldurup, burayı şölen yerine çeviren taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Onların desteği tüm hedeflerimize ulaşmamız için en önemli gücümüzdür."

'GALATASARAY'IN BÜYÜKLÜĞÜ'

“Sponsorların transfere verdiği destek övünülecek bir şey. Galatasaray, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu. Galatasaraylı olan herkes destek vermek istiyor. Galatasaraylı olmasa da Galatasaray’ın başarısında katkısı olmak isteyen herkes kapımızda, bize destek vermek istiyorlar. Bu bence Galatasaray’ın nasıl bir marka ve kurum olduğunun en büyük göstergesi. Galatasaray camiası, Galatasaray kültürü hiçbir zaman bir firmanın tahakkümünü, logolarını falan kabul etmez. Galatasaray’ın büyüklüğü işte buradadır.”

Haberin Devamı

'O DESTEĞİ HİSSETTİK'

“Bugün bir başlangıç noktasındayız. Taraftarlarımızın desteği çok önemli. Dün de bu desteği ziyadesiyle hissettik. Faaliyetlerimizde bize destek olan sponsorlarımıza teşekkür ediyorum, sağ olsun, var olsunlar. Her zaman destekleyeceklerini söylediler. Galatasaray, onların desteğiyle Avrupa’da başarılarını yukarı çekmiştir. Avrupa’da kazanacağımız kupanın kutlamasını da aynı coşkuyla yapacağız. Taraftarlarımıza en büyük Galatasaray’ı yaratmak için çalışıyoruz.

Socar Türkiye CEO'su Elchin Ibadov da toplantıda konuştu "Galatasaray'ın Avrupa'da başarıdan başarıya koşacağına eminiz." ifadelerini kullandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU: "Kulübümüzün kurucusu Ali Sami Yen'in hedefleri doğrultusunda Türk olmayan takımları yenmemiz adına bize destek olan SOCAR'a teşekkür ederiz."

YUNUS AKGÜN: "SOCAR'a desteği için teşekkür ediyoruz. İki taraf için de hayırlısı olur inşallah."

Haberin Devamı

LUCAS TORREIRA: "Burada SOCAR'ın sponsorluğu değerli. Avrupa'da destekçimiz olacaklar. Çok teşekkür ediyoruz."

Galatasaray SOCARla sponsorluk anlaşması imzaladı Özbekten Süper Kupa açıklaması...

DURSUN ÖZBEK: KARABAĞ'I KARDEŞ KULÜP SEÇTİK!

Spor konusundaki deneyimlerimizi Azerbaycan ile paylaşmamız lazım. Bu yakınlaşma takdir edilmesi gereken bir husus. Başarılı olduğumuz konularda bir iş birliği olarak bunu algılıyorum. Tek millet olmanın gerekliliklerinden birisi bu. Karabağ, Azerbaycan ve Türkiye için çok önemlidir. Galatasaray da buradaki duruşunu göstermek için Karabağ'ı kardeş kulüp olarak seçmiştir.

AVRUPA VE DÜNYA BASINI İMZA TÖRENİNİ KONUŞUYOR

"DUYGULANDIM VE GURURLANDIM"

"Dün stadyumda hem duygulandım hem de gururlandım. Galatasaray'a yakışır hizmet etme şeklimiz, en büyük irademizdir. Geçmişten edindiğimiz tecrübelerin analizini çok iyi yaptık. Arkadaşlarımla beraber Galatasaray'ı en yükseğe çıkarmak için hareket ediyoruz."

SÜPER KUPA AÇIKLAMASI!

"Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanması çok iyi olur. Orada gördüğümüz ilgi ve alaka Türkiye'dekinden farklı değil. Oradaki kardeşlerimizi de memnun etmiş oluruz. Bu konuda ilgili kişilerle temasımızı yapacağız. İnşallah olur."

Haberin Devamı

Galatasaray SOCARla sponsorluk anlaşması imzaladı Özbekten Süper Kupa açıklaması...

YORUM YAZ