MENÜ

Galatasaray omuz omuza! Florya'da coşku, birlik ve beraberlik ortamı

Karagümrük beraberliği ve Beşiktaş yenilgisi sonrası şampiyonluk yolundaki son viraja girilirken bozulan moralleri düzeltmek isteyen Galatasaray'da kapılar dış dünyaya açıldı. Aslan'ın Florya'daki son idmanında büyük bir coşku, birlik ve beraberlik ortamı vardı.

Galatasaray omuz omuza! Florya'da coşku, birlik ve beraberlik ortamı

Süper Lig'de üst üste gelen Karagümrük beraberliği ve Beşiktaş yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray'da, farkın erimesiyle bozulan moralleri düzeltme çalışmaları dün itibarıyla başladı. Şampiyonluk yolundaki son viraja girilirken yeniden pozitif bir hava yakalamak isteyen Sarı Kırmızılılar, kapılarını dış dünyaya açtı. İki günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başakşehir sınavının hazırlıklarına başlayan Galatasaray'ın dünkü idmanında taraftarlar tribünleri tamamen doldururken, antrenman maçı lig temposunda ve müthiş bir atmosferde gerçekleşti.

Haberin Devamı

BAŞKAN ÖZBEK ÇOK İDDİALI!

TARAFTARIN İLGİSİ BÜYÜK

Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur da Florya'ya giderek hem teknik ekibe hem de oyunculara tam destek verdi. Okan Buruk, yöneticilerle bir süre sohbet ettikten sonra takımın başına geçti ve çalışmaların startını verdi. Futbolcular ise taraftarların sevgi ve ilgisine aynı şekilde karşılık verdi. Bir basın ordusu tarafından takip edilen bu idmanla birlikte, Galatasaray'da birlik beraberlik ortamı yeniden sağlandı. Taraftarların antrenmana ilgisi öyle yoğundu ki, Florya'da tesislerin bulunduğu bölgeye bağlanan yollarda trafik tam anlamıyla felç oldu.

Galatasaray omuz omuza Floryada coşku, birlik ve beraberlik ortamı

3 FARKLI KADRO DENENDİ

Teknik patron Okan Buruk, basına açık idmandaki çift kale maçta 3 farklı kadro kurgusu üzerinde durdu. Başarılı çalıştırıcı, Başakşehir maçında formsuz isimlerden Mertens, Oliveira ve Adekugbe'yi kulübeye çekmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

ASLAN'DAN OLAY HAMLE!

MAÇ SIRASINDA TRİBÜNE SELAM

Okan Buruk, idmanın bir bölümünde çalışmayı durdurarak takımını orta sahada topladı. Daha sonra futbolcular tribünlere dönerek, taraftarlarla birlikte karşılıklı tezahüratlar yaptılar. Tribünlerde yaşanan meşalelerle birlikte coşku daha da arttı.

Galatasaray omuz omuza Floryada coşku, birlik ve beraberlik ortamı

ICARDI'YE ŞARKI SÖYLEDİLER

Arjantinli golcü Icardi sahaya çıktığında, Florya'da adeta yer yerinden oynadı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, artık Arjantinli yıldızla özdeşleşen, "Aşkın Olayım" şarkısını hep bir ağızdan söylediler. Icardi de gülümseyerek tribünlere eşlik etti.

Galatasaray omuz omuza Floryada coşku, birlik ve beraberlik ortamı

FUTBOLCULARIN KEYFİ YERİNDE

Beşiktaş mağlubiyeti sonrası oldukça keyifsiz görünen Sarı-Kırmızılı futbolcular, dünkü idmanla birlikte toparlanma fırsatı buldu. İki günlük izin sonrası taraftarla buluşan Galatasaraylı oyuncuların son antrenmanda yüzü gülüyordu.

TÜRK GÜZELLE GÖRÜŞÜYOR

MERTENS'TEN BERKAN'A YAKIN İLGİ

Aslan'ın 35 yaşındaki yıldızı Dries Mertens, antrenmanın bir kısmında genç takım arkadaşı Berkan Kutlu ile yakından ilgilendi. Özellikle saha içinde yaşanan bir pozisyonu uzun süre Berkan'a açıklayan Mertens, tecrübelerini aktarıp yol göstermeye çalıştı.

Galatasaray omuz omuza Floryada coşku, birlik ve beraberlik ortamı

EN ÇALIŞKAN ZANIOLO

Yoğun taraftar ilgisi altında geçen antrenmanda en dikkat çeken isimlerin başında Nicolo Zaniolo geliyordu. Son haftalarda skora katkı yapamayan, ancak Başakşehir maçıyla ilk 11'e girmeye hazırlanan İtalyan yıldız, takım arkadaşlarına yaptığı klas asistlerle teknik ekipten tam not almayı başardı.

Haberin Devamı

Galatasaray omuz omuza Floryada coşku, birlik ve beraberlik ortamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ