MENÜ

Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle (GS maçı canlı ve şifresiz yayın) Galatasaray Şampiyonlar Ligi D-Smart canlı anlatım ve canlı skor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-0 yendiği Olimpija Ljubljana’yı bu kez evinde ağırlıyor. Okan Buruk, Devler Ligi ön elemesi öncesinde, “İlk maçı net bir skorla kazandık, avantajımız var ama ilk maça nasıl çıktıysak bu maça da aynı şekilde çıkacağız. Rakibimize saygı duyacağız” dedi. Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı D-Smart 77. kanal Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı canlı izle (Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz yayın) GS Ljubljana maçı canlı yayın' araması yapıyor. Galatasaray Olimpija Ljubljana maçıyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle (GS maçı canlı ve şifresiz yayın) Galatasaray Şampiyonlar Ligi D-Smart canlı anlatım ve canlı skor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geliyor. İlk maçı 3-0 kazanan ve tur kapısını aralayan Cimbom, taraftarı önünde de kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Okan Buruk, karşılaşma öncesinde "Bizim tek hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi’nde olmak. Galatasaray’ın hedefi Avrupa’da kupa kazanmak. Bu tüm Türk takımlarının hedefi. Geçen sene bizim başarılı olmamızın sebebi bütün oyuncuların inanması ve yüzde 100’ünü vermesi. Soyunma odasından, kulübeden net bir şekilde görüyorduk. Aynı şeyi tekrar yakalayacağız. Biz şampiyon olduk diye hedefimiz bitmedi. Tekrar Şampiyonlar Ligi’ne girmek orada tekrar başarılı olmak." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray-Olimpija Ljubljana Şampiyonlar Ligi maçı canlı için görsele tıklayınız

Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle (GS maçı canlı ve şifresiz yayın) Galatasaray Şampiyonlar Ligi D-Smart canlı anlatım ve canlı skor

Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam RAMS Park'ta oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı D-Smart 77. kanal Spor Smart ve D-Smart GO'dan canlı yayınlanacak. İtalyan hakem Marco Guida'nın yöneteceği karşılaşmanın canlı takibi haberimizde olacak.

Galatasaray-Olimpija Ljubljana ilk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Emin, Angelino, Berkan, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem, Icardi

Yedekler: Günay Güvenç, Dubois, Midtsjö, Yunus Akgün, Zaha, Halil Dervişoğlu, Nelsson, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Bakambu

Haberin Devamı

Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Jorge Silva, David Sualehe, Kramatic, Nukic, Ratnik, Muhamedbegovic, Seslar, Posavec, Doffo, Rui Pedro

Yedekler: Pintol, Mauricio, Lasickas, Fedida, Bristric, Motika, Jankovic, Estrada, Gavric, Pedro Lucas, Krefl, Jakupovic

Şampiyonlar Ligi grupları yolu

Galatasaray, rakibiyle Slovenya’da oynadığı ilk ayak maçını 3-0’lık skorla kazanarak tur için büyük avantaj elde etti. İki ayak maçı toplamında en çok gol atan takım, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir sonraki turda yer alma hakkını kazanacak. Play-off turu sonrası ise Şampiyonlar Ligi grupları yolu açılacak. 

Goller Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu'ndan geldi

Temsilcimiz, Olimpija Ljubljana’yı deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup ederken goller; Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu'ndan geldi. Ljubljana, ligde ağırladığı son Domzale maçını 2-1 kazandı. Galatasaray ise ligdeki ilk hafta maçında Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. 

Rakip Klaksvik ve Molde eşleşmesinin galibi

Play-off etabına uzanan takım Klaksvik ve Molde eşleşmesinin galibiyle gruplara kalma mücadelesi verecek. Maçlar 22/23 Ağustos ve 29/30 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Marco Guida düdük çalacak 

Galatasaray ile Olimpija Ljubljana arasında oynanacak mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Marco Guida yönetecek. Guida’nın yardımcılıklarını Ciro Carbone ile Alessio Berti yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Matteo Marcenaro olacak.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın UEFA listesinde şu isimler yer alıyor:

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Cedric Bakambu.

D-Smart GO'ya nasıl ve nereden üye olunur?

D-Smart GO’ya web sitesinden ve mobil uygulamalardan üye olabilirsiniz. www.dsmartgo.com.tr ana sayfasında yer alan ‘Üye Ol’ bağlantısına tıklayıp adımları takip ederek D-Smart GO üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.D-Smart GO IOS ve Android uygulamaları ana ekranında yer alan ‘Bana Özel’ ekranında yer alan ‘Üye Ol’ bağlantısına tıklayıp adımları takip ederek D-Smart GO üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

GO Kart promosyon kodu nasıl kullanılır?

D-Smart GO’ya ilk defa kayıt olacak kullanıcılarımızın öncelikle anasayfada yer alan Ücretsiz Dene butonuna tıklayarak kullanıcı oluşturmaya yönelik yönergeleri izlemesi gereklidir (Üyeliğin kullanılacağı telefon numarası ve belirlenecek şifre). Paket seçimi sayfasında alt kısımda yer alan Promosyon Kodum Var alanından kod girişi sağlayarak kodlarını aktif edebilirler.

D-Smart GO ücretsiz ve şifresiz nasıl kullanılır?

Mevcut D-Smart TV aboneleri D-Smart GO’yu ücretsiz kullanabilirler. D-Smart TV abonelik paketlerine karşılık gelen D-Smart GO paketleri hediyedir. Mevcut D-Smart Net aboneleri ise eğer daha önceden paketleri ile birlikte hediye aldıkları D-Smart GO üyelikleri var ise hediyelerini kullanmaya devam edebilirler.

D-Smart GO üyeliği ne kadar, kaç TL?

Film Dizi paketi yıllık tek çekim tüm vergiler dahil 179 TL’dir. 12 ay taksitli abonelik bedeli ise tüm vergiler dahil aylık 16,90 TL’dir.

Mega paket yıllık tüm vergiler dahil Temmuz ayına özel 199 TL’dir. 12 ay taksitli abonelik bedeli ise tüm vergiler dahil aylık 19,90 TL’dir.

Haberin Devamı

1 Ağustos tarihi itibari ile aşağıdaki fiyatlar geçerli(*);

Film Dizi paketi aylık tüm vergiler dahil 24,90 TL, yıllık tek çekim tüm vergiler dahil 224 TL. 12 ay taksitli abonelik bedeli ise tüm vergiler dahil aylık 20,90 TL.

Mega paket aylık tüm vergiler dahil 34,90 TL, yıllık tüm vergiler dahil 314 TL. 12 ay taksitli abonelik bedeli ise tüm vergiler dahil aylık 28,90 TL.

(*): Mevcut abonelerimiz yönünden yeni fiyat tarifeleri 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren yürürlüğe girecektir.

 

YORUM YAZ