MENÜ

Galatasaray, Muhammed Emin Özkan'ın babasını ağırladı! Zaniolo ile buluştu...

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ve Nicolo Zaniolo'nun transferini dört gözle bekleyen Muhammed Emin Özkan, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybetmişti. Zaniolo, Sarı-Kırmızılılar'a imzasını attıktan hemen sonra genç futbolseveri anmış ve 17 yaşında hayata gözlerini yuman Muhammed için 17 numarayı giyeceği duyurulmuştu. Sarı-Kırmızılı ekip, Muhammed'in babası Doğan Özkan'ı ağırladı, Zaniolo ile buluşturdu.

Galatasaray, Muhammed Emin Özkan'ın babasını ağırladı! Zaniolo ile buluştu...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Muhammed Emin Özkan, Türkiye'yi yasa boğmuştu. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan, sosyal medya hesabının profil fotoğrafını Mauro Icardi yapan, Fatih Terim'i çok seven genç futbolsever, Trabzonspor maçının ardından kar üzerine Icardi yazmış ve o anın fotoğrafını sosyal medyasından paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Muhammed Emin Özkanın babasını ağırladı Zaniolo ile buluştu...

Transfer, Muhammed'e adandı

Aslan'ın o dönem ilgilendiği Nicolo Zaniolo için de 'Erden abi naptın sen' tweetini atarak İtalyan oyuncunun transferini dört gözle bekleyen Muhammed Emin maalesef meydana gelen depremde yaşamını yitirmişti. Galatasaray ile ilgili yaptığı videolarla dikkat çeken genç isim, Aslan'ın imza attırdığı Zaniolo'nun imzasını göremedi. Ancak Sarı-Kırmızılı kulüp, İtalyan süperstarın transferini Muhammed Emin Özkan'a adadı.

Galatasaray, Muhammed Emin Özkanın babasını ağırladı Zaniolo ile buluştu...

'Muhammed ve tüm Türk halkı için çok üzgünüm'

Galatasaray'ın paylaştığı videoda yeni transfer Zaniolo, "Muhammed ve tüm Türk halkı için çok üzgünüm. Destek için ben yardımımı yaptım. Hepimiz katkıda bulunalım ve birlikte eskisinden daha güçlü olalım" ifadelerini kullanmıştı. Zaniolo'nun videoda, 17 yaşında hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan anısına 17 numaralı formayı giyeceği görüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray, Muhammed Emin Özkanın babasını ağırladı Zaniolo ile buluştu...

İmzalı formasını hediye etti

Aslan çok şık bir harekete daha imza attı. Antalya'da kampta olan Cim Bom, Genç Muhammed'in babasını konakladıkları otelde ağırladı. Sarı-Kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, " Depremde hayatını kaybeden taraftarımız Muhammed Emin Özkan’ın babası Doğan Özkan’ı Antalya’da kamp yaptığımız otelde ağırladık. 17 yaşında vefat eden genç taraftarımızın anısına 17 numaralı formayı giyecek olan Nicolo Zaniolo, Doğan Özkan’a imzalı formasını hediye etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk da, Doğan Özkan’a başsağlığı dileklerini iletti" denildi.

YORUM YAZ