MENÜ

Galatasaray mucizesi!

Süper Lig 12 Haziran’da kaldığı yerden tüm heyecanıyla tekrar başlıyor. Süper Lig takımlarının analizlerini sizlere sunduğumuz Durum Raporu’nun ikinci bölümünde Galatasaray’ı detaylı bir şekilde tüm rakamlarıyla analiz ettik. Geride kalan 26 haftada Galatasaray'da kimler öne çıktı, Galatasaray'ın oyun anlamındaki eksileri ve artıları neler, Galatasaray'ı kalan maçlarda ne bekliyor? Bu ve bunun gibi soruların tamamını Nihat Uzel'İn hazırlayıp sunduğu "Durum Raporu"nda bulabileceksiniz!

Galatasaray mucizesi!

Galatasaray mucizesi

Haberin Devamı

Covid-19 yüzünden ara verilen Süper Lig 12 Haziran'da kaldığı yerden devam ediyor! Peki takımların durum raporu nasıl? Galatasaray ne yaptı ve ne yapacak? Galatasaray'ın şampiyonluk şansı ne? Galatasaray'da kimlerin sözleşmesi biriyor? Bu ve daha fazlası için videoyu seyredebilirsiniz!

KANALA ABONE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

FANATIK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague, E-spor ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor

YORUM YAZ