MENÜ

Galatasaray - Karagümrük maçı sonrası Necati Ateş'ten Mauro Icardi'ye sert sözler!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç 3-3'lük skorla sona erdi. Müsabaka sonrası eski futbolcu Necati Ateş, karşılaşmayı yorumladı.

Galatasaray - Karagümrük maçı sonrası Necati Ateş'ten Mauro Icardi'ye sert sözler!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Kritik maç 3-3 sona erdi. Müsabaka sonrası eski futbolcu Necati Ateş, oynanan maçı TRT Spor'da değerlendirdi.

Haberin Devamı

Maçın keyif verdiğini dile getiren Necati Ateş, "Maç beklediğimiz gibi geçti. Karagümrük'ün her maçı seyir anlamında keyif veriyor. Bu tarz bir maçı herkes bekliyordu ancak kimse 3-1 öne geçmesini beklemiyordu" dedi.

Nelsson'un kötü oynadığını ifade eden Ateş, "Diagne'nin golüne kadar Karagümrük, Galatasaray kalesine gitmedi. Nelsson'un da ilk defa bu kadar kötü oynadığını gördüm. Diagne çok hızlı bir oyuncu olmamasına rağmen yakalayamadı" sözlerini kullandı.

Galatasaray'ın golden sonra oyundan düştüğünü söyleyen eski futbolcu, "Galatasaray, golden sonra inanılmaz şekilde oyundan düştü. Saba, Adekugbe'yi resmen felç etti. Kerem de yardıma gelmeyince Saba ilk yarının oyuncusu oldu bana göre. Adekugbe hiç karşılık veremedi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Muslera'nın hatası hakkında konuşan Necati Ateş, "Muslera'nın golde çok kötü bir hatası var. Özgüven önemlidir ama dikkatli de olmak lazım. Bir anda 3-1 geri düştü takım" dedi.

Gomis ve Zaniolo'yu karşılaştıran Ateş, "Gomis mi Zaniolo mu? Tartışmam bile, açık ara Gomis. Gomis'in böyle maçlarda önemini anlıyorsunuz. Zaniolo forvet oynar, gol atar ama Gomis gibi sırtı dönük oynayıp servis yapamaz. Bugün de çok oynamadı ama pozisyona da girdi" açıklamalarını yaptı.

Mertens'in performansını eleştiren eski futbolcu, "Mertens bugün hiç oyunda yoktu. Zaniolo yerine Icardi oyuna girdiğinde şaşırdım çünkü Okan hocanın risk alıp ikisini birden kullanmasını bekliyordum" sözlerini sarf etti.

Icardi'nin kaçırdığı penaltıyı değerlendiren Necati Ateş, "Çok penaltı atan oyuncu gördüm ama Falcao gibisini görmedim. Icardi dünya çapında bir yıldız ama çok ciddiyetsiz bir penaltı kullandı. Takım 3-2 geride, panenka vuruşu deniyorsunuz. Penaltı kaçtıktan sonra takım oyundan düştü. Şampiyonluk giderse bunlar hatırlanır" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ