MENÜ

Galatasaray Hakim Ziyech'i KAP'a bildirdi

Sabah sağlık kontrollerinden geçen Hakim Ziyech Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ziyech KAP'a bildirildi. Trabzonspor maçında RAMS PARK'ta...

Galatasaray Hakim Ziyech'i KAP'a bildirdi

Hakim Ziyech resmen Galatasaray'da. Chelsea forması giyen 30 yaşındaki yıldız futbolcu Sarı-Kırmızılı takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Sağlık kontrollerinden geçen Hakim Ziyech'in KAP Açıklaması da yapıldı. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferi Ziyech, transferin resmileşmesinin ardından açıklamada bulundu. Ziyech, " Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'da oynayacağım için çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Galatasaray tarihinde başarılı olan diğer futbolcular gibi ben de iz bırakmak istiyorum. Kendime güveniyorum. Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum." açıklamalarında bulundu.

Galatasaray Hakim Ziyechi KAPa bildirdi

Galatasaray'ın yeni transferi Hakim Ziyech mücadelesini RAMS Park'ta izledi.

Yıldız futbolcu dün ailesiyle birlikte İstanbul'a gelmiş ve Dursun Özbek'in otelinde konaklayacak.

BONSERVİS ÖDENMEDİ!

Galatasaray Hakim Ziyech transferi için bonservis bedeli ödemeyecek. 

Haberin Devamı

Sağ kanat ve 10 numara oynayabilen yıldız futbolcu 2020 yılında Ajax'tan Chelsea'ye 40 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Fas Milli Takım forması da giyen Ziyech'in güncel piyasa değeri 16 milyon Euro.

Al-Nassr, sağlık kontrolünde sorun tespit edilmesinden dolayı Hakim Ziyech ile haziran ayında anlaşamamıştı.

Galatasaray Hakim Ziyechi KAPa bildirdi

RYAN BABEL'DEN ZIYECH YORUMU

Eyüpspor forması giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu sosyal medya hesabından Galatasaray'ın Ziyech transfer iddiasıyla ilgili paylaşımda bulundu. Hollandalı futbolcu "Ziyech Galatasaray'a giderse, Icardi bu sezon atacağı 20 golün üzerine 10 gol daha atmış olur." ifadelerini kullandı.

Yakup Çınar

Galatasaray Hakim Ziyechi KAPa bildirdi

YORUM YAZ