MENÜ

Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! Trabzonspor maçında...

Trrenyol Süper Lig'in ikinci haftasında, Rams Park'ta Trabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da maça kısa bir süre kala sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! Trabzonspor maçında...

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. Galatasaray ile Trabzonspor Rams Park'ta kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

İLK HAFTA NE YAPTILAR?

Galatasaray, ligin ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılıların rakibiyle 0-0 berabere kalarak sahadan bir puanla ayrıldı.

FENERBAHÇE'NİN LİSTESİNDEYDİ

Trabzonspor ise evinde Antalyaspor'u konuk etti. Bordo-mavililer, Stefano Denswil'in sekizinci dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı.

MAXI GOMEZ'İN SON MAÇI

Serkan Asan'ın Pendikspor'a kiralanmasının ardından Maxi Gomez'in ayrılığı da netleşmeye başladı. Bir süredir takımdan ayrılmak istediğini dile getiren 27 yaşındaki santrfor, La Liga ekiplerinden Cadiz'e transfer olmaya hazırlanıyor.

Galatasarayda Wilfried Zaha gelişmesi Trabzonspor maçında...

Uruguaylı golcü, Galatasaray ile oynanacak karşılaşmanın ardından İspanya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA ZAHA ŞÜPHESİ

Sarı - kırmızılılarda, Premier Lig ekibi Aston Villa'ya transfer olan Nicolo Zaniolo ve lisansı henüz çıkarılmayan Tete karşılaşmada forma giyemeyecek.

Öte yandan sarı - kırmızılılarda darbeye bağlı bir sakatlık yaşayan Wilfried Zaha'nın mücadeleye ilk 11'de başlaması beklenmiyor. Fildişili yıldız mücadeleye yedek kulübesinde başlayacak ve oyunun gidişatına göre görev bekleyecek.

Galatasarayda Wilfried Zaha gelişmesi Trabzonspor maçında...

TRABZONSPOR'UN EKSİKLERİ

Trabzonspor'da Pendikspor'a transfer olan Serkan Asan'ın dışında Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen, Mislav Orsic ve Edin Visca kafilede yer almıyor. Yeni transferler Rayyan Baniya ve Tonio Teklic, Teknik Direktör Nenad Bjelica'nın görev vermesi halinde sahada olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Benkovic, Denswil, Eren, Kourbelis, Abdülkadir, Bakasetas, Teklic, Trezeguet, Umut.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Sergio Oliveira, Mertens, Barış Alper, Kerem, Icardi.

Galatasarayda Wilfried Zaha gelişmesi Trabzonspor maçında...

Karşılaşmayı Hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Çağdaş Altay yapacak. VAR'da ise Alper Ulusoy yer alacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Emin Tuğral.

OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk "İlk hafta şanssız bir beraberlik aldık. Telafisini kendi evimizde, seyircimiz önünde yapmalıyız. Kazanmak zorundayız, Trabzonspor karşısında hata yapmamalıyız. İyi bir sonuçla ayrılacak güce sahibiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Wilfried Zaha gelişmesi Trabzonspor maçında...

YORUM YAZ