MENÜ

Galatasaray Erce kardeşler için görüşmelere başladı!

Galatasaray, Günay Güvenç transferinden vazgeçti. Sarı kırmızılılar, Hatayspor’da forma giyen Erce Kardeşler için görüşmelere başladı.

Galatasaray Erce kardeşler için görüşmelere başladı!

Süper Lig ekibi Galatasaray, deprem felaketi sebebiyle ligden çekilen Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç'i kadrosuna katmak istiyordu. Sarı-kırmızılı ekibin bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi sarstı. Ciddi yıkıma neden olan feci afetin ardından depremde yara alan futbol takımları mücadele ettikleri liglerden çekilme kararı aldı. Süper Lig ekibi Gaziantep de sezonun geri kalanında sahada olamayacak takımlar arasında oldu.

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK, futbolcuların formlarını koruması ve maaş yükünü hafifletmek amacıyla farklı takımlara gönderilmesi konusunu masaya yatırdı. Bu doğrultuda harekete geçen ekipler, Gaziantep temsilcisinin birçok oyuncusuna ilgi gösterdi.

Günay Güvenç, Kasımpaşa'da

Özellikle Fernando Muslera'nın sakatlığı nedeniyle ismi Galatasaray ile anılan Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç'in yeni adresi belli oldu. Günay, Kasımpaşa ile anlaşma sağladı. Öte yandan Kasımpaşa ile Gaziantep arasında yapılan anlaşmanın detayları da ortaya çıktı. Paşa'ya kiralanan Günay Güvenç'in sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayacak. Ayrıca Kasımpaşa, Günay'ın transferi için Gaziantep'e kiralama bedeli ödemeyecek.

Haberin Devamı

Galatasaray Erce kardeşler için görüşmelere başladı

Erce ile görüşmeler başladı

Sarı kırmızılılar, ligden çekilen bir diğer takım olan Hatayspor'da forma giyen Erce Kardeşler için görüşmelere başladı. Depremin ağır yıkım yarattığı kulüplerden biri de Hatayspor olmuştu. Ligden çekilme kararı alan Akdeniz ekibinin futbolcularını kiralama yoluna gitmişti. Muslera'nın sakatlanmasının ardından kaleye takviye yapmak isteyen Galatasaray Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler için takımıyla transfer görüşmeleri başladı.

Erce Kardeşler nereli ve kaç yaşında?

Erce Kardeşler, 14 Mart 1994 tarihinde Çanakkale'de doğmuş olan bir Türk kalecidir. 2021 Ocak ayı itibariyle 26 yaşında bulunmaktadır. 186 cm boyundaki Erce Kardeşler, 2005 senesinde Bursaspor altyapısında başladığı futbol kariyerini bugün Trabzonspor kadrosunda sürdürmektedir. Türkiye genç milli takımlarında da görev almış olan genç kalecinin menajerlik görevini Foot & Ball firması üstlenmektedir.

Erce Kardeşler hangi takımlarda oynadı?

Erce Kardeşler bugüne dek 2 altyapı, 3 profesyonel olmak üzere toplamda 5 takımda futbol oynamıştır. Bugün aktif futbolculuk kariyerini Trabzonspor forması ile sürdürmektedir. Erce Kardeşler'im bugüne kadar forma giymiş olduğu takımları ve tarihleri şu şekilde listeleyebiliriz:

Haberin Devamı

08/09 sezonu - 9 Ekim 2008'de Bursaspor altyapısından bedelsiz olarak Çanakkale Dardanel altyapısına transfer olmuştur.

09/10 sezonu - 24 Ağustos 2009'da Çanakkale Dardanel altyapısından bedelsiz olarak Bursaspor U16 takımına transfer olmuştur.

10/11 sezonu - 1 Temmuz 2010 tarihinde Bursaspor U17 takımına yükselmiştir.

11/12 sezonu - 1 Temmuz 2011 tarihinde Bursaspor U18 takımına yükselmiştir.

12/13 sezonu - 15 Ağustos 2012 tarihinde Bursaspor U18 takımından bedelsiz olarak Yeşil Bursa takımına transfer olmuştur.

13/14 sezonu - 1 Temmuz tarihinde Yeşil Bursa'dan Altınordu'ya transfer olmuştur. Bu transferin bedeli bilinmemektedir.

13/14 sezonu - 16 Ocak 2014 tarihinde Altınordu'dan bedelsiz olarak Aliağa FK'ya transfer olmuştur.

14/15 sezonu - 28 Ağustos 2015 tarihinde Aliağa FK'dan bedelsiz olarak Altınordu U21 takımına transfer olmuştur.

Haberin Devamı

14/15 sezonu - 2 Şubat 2015 tarihinde Altınordu U21 takımından Altınordu A takımına yükselmiştir.

19/20 sezonu - 19 Temmuz 2009'da 390 bin Euro transfer bedeliyle Trabzonspor kulübüne transfer olmuştur.

22/23 sezonu- 19 Temmuz 2022'de 400 bin Euro bedelle Hatayspor'a transfer oldu.

YORUM YAZ