MENÜ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Mauro Icardi açıklaması

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, canlı yayında gelen Mauro Icardi sorusuna böyle yanıt verdi. Timur ayrıca, Cedric Bakambu hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Mauro Icardi açıklaması

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, bugün gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması için yapılan imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A PAREDES ŞOKU

Timur, Mauro Icardi ile ilgili gelen soruya; "Icardi'nin eşiyle ilgili bir sağlık problemi var. Az kaldı, birkaç test var. Ondan sonra gelecekler." yanıtını verdi.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timurdan Mauro Icardi açıklaması

BAKAMBU SÖZLERİ

Galatasaray'ın bir dönem Bursaspor'da da forma giyen Cedric Bakambu'yu transfer ettiği iddia ediliyordu. Timur bu konuda ise, "Bakambu için bir şey diyebilmem mümkün değil. İlk olarak boş olan yerleri dolduracağız. Transfer rakamları Suudi Arabistan etkisiyle arttı. Sabırlı olmalıyız. Hiç görüşmediğimiz oyuncular var bize yazılan. Ertesi gün de transfer olan. Çok belli ederek yapıyorlar, yapmasınlar" ifadelerini kullandı.

"Hiç görüşmediğimiz oyuncular var bize yazılan. Ertesi gün de transfer olan. Çok belli ederek yapıyorlar, yapmasınlar."

'TALISCA VE DOMINGUEZ İLE İLGİMİZ YOK'

Timur, Talisca ve Dominguez ile ilgili soruya şu yanıtı verdi: "Talisca ve Dominguez ile ilgimiz yok. Talisca'nın maaşı 10 milyon euro. Daha düşük maaş bütçesiyle olmasını isterdik ama şu anda böyle bir durum yok."

Haberin Devamı

Teknik direktör Okan Buruk daha önce yaptığı açıklamada "Mauro Icardi ile imza atılması bekleniyordu, eşinin sağlık problemi çıktı. Sonuçların ardından ne olacağını göreceğiz. Tam olarak süre veremiyoruz. Belki kontrollerin ardından durum bu hafta belli olur" şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timurdan Mauro Icardi açıklaması

NELSSON VE BOEY SÖZLERİ

Erden Timur, gelen tekliflerle alakalı da blgi verdi: "8 oyuncumuza önemli teklifler var ama amacımız Şampiyonlar Ligi! Kadromuzu belli bir kısımı değiştireceğiz ama bir tarafı tutmak zorundayız. Kullandığınız oyuncuyu ya FFP'den satarsınız ya da oyuncu kesinlikle gitmek istiyordur. Nelsson ve Boey'i satmak istemiyoruz."

Galatasaray Başkanvekili Erden Timurdan Mauro Icardi açıklaması

YORUM YAZ