Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum'dan FANATİK'e özel Erden Timur ve Okan Buruk açıklaması!

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlık adına kongredeki rakibi Süheyl Batum, FANATİK'e konuşu. Merak edilen soruları yanıtlayan Batum, Erden Timur ve Okan Buruk'un durumlarına ilişkin çarpıcı söylemlerde bulundu.

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum'dan FANATİK'e özel Erden Timur ve Okan Buruk açıklaması!

25 Mayıs Cumartesi günü yapılacak kongrede Dursun Özbek’le birlikte başkanlık yarışı verecek olan Süheyl Batum, FANATİK’e konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Erden Timur ve Okan Buruk’la yola devam edip etmeyeceği konusuna açıklık getiren Batum, “Bir kere ben de arkadaşlarım da Galatasaraylıyız. Ve iyi Galatasaraylıyız. Ben Okan Buruk’un ayağının kırıldığı maçta stattaydım. Maçın hakeminin o pozisyonda ağır ağır gidip sarı kartı gösterdiğini görünce yüreğimden bir şeylerin koptuğunu hissettim. Okan Buruk inanılmaz başarılı. Başka kim olsa egosu yüksek birçok ismi olan bu takımda sorunlar yaşardı. Bunların hepsinin üstesinden geldi. Bizim Okan Buruk’a karşı aksi bir düşüncemiz olamaz. Zaten olsa beni eşim ve çocuklarım eve sokmaz” dedi.

'BOZARSAK İHANET OLUR'

Süheyl Batum, Erden Timur’la ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı:

Bana göre Erden Bey’in bu kombinasyonun kurulmasında inanılmaz başarısı var. Erden Bey’le bu konuda hiç görüşmedim. ‘Bize gelir misin, bizle çalışır mısın’ demedim. Çünkü bu ona da bana da ayıp olurdu. Ama bu başarılı tabloyu biz bozarsak ihanet olur. Ama çalışmak istemiyorum derse de; ‘Lütfen gel danışmanlık olsa da zamanını ayır ve bu kombinasyonu daha ileri götürmek için ne gerekiyorsa yapalım’ deriz.

'ALBAYRAK'I DA SEVERİM'

Haberin Devamı

“Abdürrahim Bey’i de (Albayrak) severim. Oyuncular ile bağları hep iyiydi. Yönetimle bağlantıyı kurardı. Ama Erden Bey onun da üzerinde bir vizyonla başarı sağladı. Yani 15 milyon verseler tamam denecek Boey’yi inanılmaz rakamlara çıkarttı. Allah kısmet ederse Okan Buruk da ‘Ben İtalya’ya’ gidiyorum demeyecek. Bizi burada Avrupa şampiyonu yapacak. Erden Bey de o şampiyonlukta içerden de olsa dışardan da olsa katkı verecek.”
Süheyl Batum, muhabirimiz Metin Karabaş’ın sorularını yanıtladı.

'SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ'

Yarıştaki şansını da değerlendiren Batum, “3-0 mağlup başladık ama biz seçimi kazanacağız. Çünkü Galatasaraylı ilgilenmeyebilir ama sonunda ‘Bir dakika’ der. Galatasaray’da böyle bir kültür vardır. Başarılı olduğumuzu gösteren birçok dönüş alıyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımız ve ben Galatasaray tarihine geçeceğiz. Neden biliyor musunuz? Kazanırsak zaten nasıl yapılacağını göstereceğiz. Kaybedersek de bir daha hiçbir başkan aldığı yetkinin dışına çıkamayacak” diye konuştu.

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batumdan FANATİKe özel Erden Timur ve Okan Buruk açıklaması

BATUM'DAN İNCİLER

- Riva projesinde bir acayiplik var. Ne getirdiği, kaç daire yapıldığı, satıldığı belli değil.

- Kazanırsak, Florya için genel kurulda alınan yetkinin aynısını tekrar genel kurula soracağız.

- Başkan kapımız açık diyor ama hesapları istediğimizde sadece KAP bildirimlerini veririz diyor.

- Neyle karşılaşacağımız belli olmadığı için hemen 320 milyon Lira’yı geri almaksızın ödeyeceğiz.

Haberin Devamı

- Çok amaçlı spor salonuna hemen başlayacağız. Taraftarın stada ulaşım çilesini de bitireceğiz.

YORUM YAZ