MENÜ

Erencan Yardımcı ve Beşiktaş gelişmesi! Galatasaray detayı...

Erencan Yardımcı Alanyaspor'da ligin son haftalarında dikkat çeken bir futbol ortaya koymuştu. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'dan Erencan Yardımcı'nın Beşiktaş'a transferi hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Erencan Yardımcı ve Beşiktaş gelişmesi! Galatasaray detayı...

Spor Toto 1. Lig'de geçtiğimiz sezon Play-Off'larda şampiyonluk şansını kaybeden Eyüpspor'da son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Eflatun-Sarılılar'ın geçtiğimiz sezon Alanyaspor'a kiraladığı Erencan Yardımcı'yla Beşiktaş'ın ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Başkan resmen açıkladı: Beşiktaş istiyor

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'dan Erencan Yardımcı hakkında açıklama geldi. Ajansspor'a konuşan Murat Özkaya, "Erencan Yardımcı'yla Beşiktaş istiyor. Ancak Erencan bu sezon takımımızda kalacak. Erencan'dan faydalanacağız" dedi.

OKAN BURUK'UN TRANSFER RAPORU!

Öncelik Galatasaray'da

Özkaya, Erencan Yardımcı konusunda Galatasaray'ın önceliği olduğunu ifade etti.

Erencan Yardımcı'nın performansı

2020-2021 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan 479 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Eyüpspor'a gelen 21 yaşındaki forvet; kiralık olarak gittiği Süper Lig takımı Alanyaspor'da 18 maçta 4 gol ile 1 asist yaptı.

Erencan Yardımcı'nın Eyüpspor'la sözleşmesi Haziran 2025'e kadar devam ediyor.

Arda Turan devam edecek

Haberin Devamı

Eyüpspor'da geçtiğimiz sezon teknik direktörlük görevine getiren Arda Turan da bu sezon devam edecek.

Caner Erkin imzayı attı

Transferde atağa geçen Eyüpspor, kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve Başakşehir gibi kulüpler bulunan tecrübeli sol bek Caner Erkin'le de sözleşme imzadı.

Erencan Yardımcı ve Beşiktaş gelişmesi Galatasaray detayı...

 

YORUM YAZ