MENÜ

Cenk Ergün: Stoper için çalışmamız var

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Adanaspor maçı sonrası basın menuplarının sorularını yanıtladı. Yeni sezon için transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Ergün, stoper mevkisine önemli bir isim transferi düşündüklerini ifade etti.

Cenk Ergün: Stoper için çalışmamız var

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray kendi sahasında Adanaspor'u 4-0 yendi. Mücadele sonrası Sarı Kırmızılılar'ın Futbol Direktörü Cenk Ergün, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladıklaırnı belirtti.

İşte Cenk Ergün'ün maç sonu açıklamaları;

"Bundan sonra amacımız tüm maçları kazanmak. Rakiplerin puan kaybıyla üst sıralara tırmanmayı umalım. Burası Galatasaray, amacımız belli. Asla hedefsiz kalamayız. Şu an iyi bir uyum var. Bruma da dönebilirse eksiğimiz olmayacak."

"Son saniyelerde Eren Derdiyok korkuttu ama çok şükür kötü bir haber gelmedi. Fenerbahçe maçına 20 gün var. Başakşehir maçını kazanalım ki Fenerbahçe maçı daha anlamlı bir hale gelsin."

"Sneijder ile ilgili verilmiş bir karar yok. Sezon sonu için henüz kimseyle ilgili bir karar almadık. Stoper için çalışmamız var. Sözleşmesi biten arkadaşımız var. Galatasaray'a yakışacak isim için çalışma var."

Galatasaray - Adanaspor maçından kareler

Haberin Devamı
YORUM YAZ