MENÜ

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler belli oldu)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oluyor. Yeni transferler Jesse Sekidika, Marcelo Saracchi ve Henry Onyekuru’nun lisansı henüz çıkmadı, Martin Linnes ve Emre Akbaba ise kadroda. Dün sabah yapılan son idmanda da oldukça hırslı görünen Radamel Falcao, Galatasaray’ın gol yükünü sırtlayacak. Karşılaşma öncesi iki takımın ilk 11'leri belli olurken Galatasaray'da Linnes ve Emre Akbaba maça başlayan 11'de kendilerine yer buldular.

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler belli oldu)

Galatasray için kupa vakti... Sarı- Kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak. Antalya’daki kamp çalışmalarını tamamlayan Galatasaray’da, yeni transferler ise bugün forma giyemeyecek. Jesse Sekidika, Saracchi ve Onyekuru’nun lisansı henüz çıkarılamadı.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor - Galatasaray ilk 11'leri:

Çaykur Rizespor ilk 11'i: Gökhan, Moroziuk, Talbi, Burak, Melnjak, Vetrih, Oğuz Kağan, Garmash, Samudio, Boldrin, Oğulcan

Galatasaray ilk 11'i: Okan, Şener, Donk, Marcao, Linnes, Seri, Lemina, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Feghouli, Falcao

GALATASARAY'IN ORANI YÜKSELDİ! TIKLA, HEMEN OYNA!

İlk devrede isimleri TFF listesine dahil edilmeyen Linnes ve Emre Akbaba ise kadroda olacak ve forma giymelerine bir engel bulunmuyor. Aslan’da ayrıca kupada cezalı olan Jimmy Durmaz ile genç kaleci Berk Balaban, Rize’ye götürülmedi. Bu oyuncular çalışmalarına İstanbul’da devam edecek.

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak. Halis Özkahya'nın düdük çalacağı mücadele ATV ekranlarından şifresiz olarak izleyici ile buluşacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Rövanşı 23 Ocak’ta

Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasındaki kupa maçının rövanşı, 23 Ocak Perşembe günü Türk Telekom Stadı’nda oynanacak. Turu geçen taraf adını çeyrek finale yazdıracak.

YORUM YAZ