MENÜ

Belhanda Rizespor maçında yok

Beşiktaş karşısında 42. dakikada taç çizgisi önünde kendisinden sıyrılmak isteyen Caner Erkin’i sert bir faulle durduran Younes Belhanda, sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Belhanda Rizespor maçında yok

Bu doğrultuda Faslı yıldız, gelecek hafta Rizespor ile deplasmanda oynanacak kritik karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar’ı yalnız bırakacak. Öte yandan 28 yaşındaki futbolcunun, bu sezon çıktığı 5 derbi maçında da kart görmesi dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a karşı ilk derbi zaferi

Bu sezon oynadığı derbilerde Fenerbahçe ile 2 maçta berabere kalan, Beşiktaş’a ise deplasmanda mağlup olan Galatasaray, dün kendi adına bir ilki gerçekleştirdi. Siyah- Beyazlılar’ı 2-0 devirmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, sezonun ilk derbi zaferini elde etti. Cim Bom, geçtiğimiz sezon da Kara Kartal’ı 31. haftada 2-0 yenerek, ilk kez derbide galibiyet sevinci yaşamıştı.

Feghouli çok çalıştı

Galatasaray’ın kilit oyuncuları arasında yer alan Sofiane Feghouli, derbide rakip fileleri havalandıramadı ama son derece istekli bir futbol ortaya koydu. Cim Bom’un ilk golü öncesinde asisti yapan Fernando’ya zor pozisyonda pası atan Cezayirli yıldız, hem hücuma hem savunmaya yardım etti. Tecrübeli futbolcu, 90+1’de ise yerini Emre Akbaba’ya bıraktı.

YORUM YAZ