MENÜ

Gran Canaria Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gran Canaria Galatasaray maçı Eurocup'ta finaliste belirleyecek. Galatasaray Canaria ile İstanbul'da oynanan yarı final ilk maçında 89-75 kazanıp, büyük avantaj yakalamıştı. Şimdi rövanş oynanıyor. Peki Canaria Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Sarı-Kırmızılı basketbolseverlerin merak ettiği soruların yanıtları.

Gran Canaria Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gran Canaria Galatasaray maçı Türk basketbolseverlerin nefesini tutarak izleyeceği bir mücadele olacak. Bu gece İspanya'da Türk basketbolu için tarihi bir gece daha yaşanacak. Eurocup yarı final ilk maçında İspanya’nın Gran Canaria takımını 89-75 yenip büyük bir avantaj yakalayan Galatasaray Odeabank, rövanşa çıkıyor.

Sarı-Kırmızılılar, Las Palmas’ta saat 22.30’da oynanacak maçı 13 sayı farkla kaybetse bile Eurocup’ta finale çıkan ilk Türk takımı olma başarısı gösterecek. Gran Canaria Galatasaray maçı 22.30'dan itibaren TRT SPOR'dan şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

GRAN CANARİA GALATASARAY CANLI

GALATASARAY'DAN 11 MAÇTA 10 GALİBİYET

Bu sezon taraftarlarının desteğiyle iç sahada rakiplerine büyük üstünlük kuran ve 11 maçta 10 galibiyet alan sarıkırmızılı takım, aynı performansı deplasmanda göstermekte zorlandı. Galatasaray Odeabank, deplasmandaki 10 karşılaşmada 6 kez mağlup olurken, 4 maçı kazanabildi.

Gran Canaria, Eurocup’ta sahasında yaptığı son 2 maçtan mağlup ayrıldı. Gran Canaria, son 16 turunda deplasmanda 82-65 yendiği Limoges’a sahasında 78-77 mağlup olmasına rağmen ilk maçtaki avantajıyla çeyrek finale yükseldi. İspanyol ekibi, aynı durumla çeyrek finalde de karşı karşıya geldi. Deplasmanda Stelmet Zielona Gora’ya 93-82 üstünlük sağlayan Gran Canaria, sahasındaki maçı 86-83 yitirmesine rağmen adını yarı finale yazdırdı.

İSPANYA'DA TRİBÜNLER DOLACAK

Bu sezon ortalama 4 bin taraftara oynayan Gran Canaria’nın bu önemli maç öncesi tribünleri doldurması bekleniyor. 10 bin 500 kişilik Gran Canaria Arena’da biletlerin büyük bölümünün tükendiği öğrenildi.

GALATASARAY ÖZEL UÇAKLA GİTTİ

Atlas Okyanusu’nda bulunan Gran Canaria adasına direkt uçuş bulunmadığı için Galatasaray kafilesi önceki gün özel bir uçakla adanın Başkenti Las Palmas’a gitti. Yaklaşık 5 saatlik yolculuk sonrası dinlenmeye geçen Sarı-Kırmızılılar, dün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı. Galatasaray, Las Palmas’a tarifeli uçakla gitseydi, Madrid aktarmalı olarak toplam 9 saat sürecek yorucu bir yolculuk yapacaktı.

TRENTO AVANTAJLI

Eurocup’taki diğer yarı final maçında ise İtalya’nın Dolomiti Energia Trento takımı, Fransız Strasbourg’u konuk edecek. İtalyan ekibi, deplasmanda oynadığı ilk maçı 74-68 kazanmıştı. Trento şehrindeki mücadele TSİ 20.30’da başlayacak ve Eurospor 2’den naklen yayınlanacak.

GRAN CANARIA: Pangos, Oliver, Savane, Newley, Salin, Seeley, Baez, Pasecniks, Pauli, Rabaseda, Omiç, Aguliar

GALATASARAY ODEABANK: Schilb, McCollum, Micov, Şafak, Ege, Lasme, Dusan, Green, Sinan, Jerrels, Göksenin, Davis

SALON: Gran Canaria Arena
SAAT: 22.30
YAYIN: TRT3 Spor


Galatasaray final için Kanarya Adaları’na uçtu

Haberin Devamı
YORUM YAZ