MENÜ

Arda Turan: 'O gün Fener'in hızını kestik'

Bu sezonki şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak, "Hayatımda hiç 'keşke' demedim. Bu sezon da şampiyon olursak 'keşke' demeyiz" ifadesini kullanan Arda, 2008 yılındaki şampiyonluk için de, "Fenerbahçe'nin hızını kestik. Oradaki 1 yıl, Fenerbahçe'nin 3-4 yıl kaybetmesine neden oldu" yorumunu yaptı.

Arda Turan: 'O gün Fener'in hızını kestik'

Eşi Aslıhan Doğan Turan'ın Youtube kanalına konuk olan Arda Turan, şampiyonluk yarışıyla ilgili verdiği mesajda, "Hayatımda hiç ’keşke’ demedim. Bu sezon da şampiyon olursak hiç ’keşke’ demeyiz" ifadesini kullandı. Galatasaray'a karşı büyük zaafı olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Galatasaray ile ilgili şaka da sevmem, Galatasaray ile ilgili bir iddiaya girmem. Tarzım budur, insan sevdikleri üzerinden iddiaya girmez" dedi. Geçmiş dönemde yaşadığı şampiyonluğu da hatırlatan Kaptan, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

'Alex'ler, Deivid'ler, Anelka'lar...'

"Arda Turan Galatasaray’a ne mi yapmış? 2008'de Fenerbahçe çok güçlü, yeni stadını da yapmış, maddi anlamda da çok güçlü. Biz o dönemde Ali Sami Yen Stadı’nda oynuyorduk. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynadı. 2008'de şampiyon olarak Fenerbahçe’nin hızını kestik. Alex’ler, Deivid’ler, Anelka’lar geldi. Benim de önderliğimdeki o grup Fenerbahçe’yi çok iyi durdurduk. Oradaki 1 yıl, Fenerbahçe'nin 3-4 sene kaybetmesine neden oldu."

YORUM YAZ