MENÜ

Anthony Nwakaeme bu kez Galatasaray'a çok yakın!

Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme ile Galatasaray, bu yaz döneminde dördüncü kez masaya oturuyor. Son olarak Cim Bom'un Ümraniye ile oynadığı maçı izlerken görülen Nijeryalı yıldızın, bu defa imzaya çok yakın olduğu belirtiliyor.

Anthony Nwakaeme bu kez Galatasaray'a çok yakın!

Sol kanada bir takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da bir süredir gündemde yer alan Anthony Nwakaeme ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra 3 kez Sarı- Kırmızılı kulüple görüşen, ancak maddi şartlarda anlaşamayan 33 yaşındaki hücumcu, bir kez daha masaya oturmak amacıyla İstanbul'a geldi. Son olarak Galatasaray'ın tek golle kazandığı Ümraniyespor deplasmanını izlerken görüntülenen Nijeryalı yıldızın, bu defa imzaya çok yakın olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferi maksimum 1.1-5 milyon Euro bandında bir yıllık maaşla bitirme noktasına geldiği bildirildi.

Haberin Devamı

Anthony Nwakaeme bu kez Galatasaraya çok yakın

Anthony Nwakaeme Galatasaray'ın Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı İstanbul'da özel bir otelin teras katında izlemişti.

Okan hoca çok istiyor

Süper Lig'de çıktığı 120 maçta 41 gol 36 asistle oynayan Nwakaeme, geçen sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunda anahtar rollerden birini üstlendi. Aslan'ın hocası Okan Buruk da kapalı savunmaları açma konusunda Nijeryalı yıldızın yeteneklerinden yararlanmak istiyor. Bu transfer gerçekleşirse, Galatasaray'ın sol kanat forvet için düşünülen birkaç yabancı yıldızdan vazgeçeceği de gelen haberler arasında.

YORUM YAZ