MENÜ

Galatasaray transferde son dakika!

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray, yeni yönetim ve teknik heyet önderliğinde transfer girişimlerini hızlandırdı. PSV Eindhoven ile oynanacak karşılaşmalar öncesi sarı kırmızılı ekipte Henry Onyekuru ve Gedson Fernandes harekatı başladı. Portekizli bir diğer yıldız Florentino Luis transferinde de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 10 numara mevkisi için gündeme gelen Konstantinos Fortounis ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İşte günün öne çıkan Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray transfer gelişmeleri... Sarı kırmızılı ekipte Burak Elmas'ın yeni başkan seçilmesi ve Fatih Terim'in geri dönüşüyle yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kazandı.

Haberin Devamı

Listenin en başındaki iki isim: Henry Onyekuru ve Gedson Fernandes. PSV Eindhoven ile oynanacak mücadeleler öncesi Burak Elmas ve ekibi bu iki oyuncunun transferini Pazartesi günü resmiyete kavuşturmak istiyor.

Monaco ve Benfica ile yapılan görüşmeler daha yoğun şekilde sürüyor. Fatih Terim'in bu iki oyuncuyu oyun planına dahil ettiği de gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Bir diğer gündeme gelen Portekizli yıldız: Florentino Luis. Oyuncunun çok sayıda talibinin bulunması süreci uzatacak gibi görünüyor. Galatasaray yetkilileri bu transferi de resmiyete kavuşturmak için girişimlerini sürdürüyor.

Galatasaray, Yunanistan Milli Takımı forması da giyen 10 numara Konstantinos Fortounis 'in transferi için girişimlerde bulunuyor. Süper Lig'de forma giyen bir diğer Yunan yıldız Bakasetas'a oyuncuyu sorduk ve kendisiyle Galatasaray'a transferi konusunu konuşmadıklarını dile getirdi.

Bakasetas, ''Türkiye'ye gelirse mutlaka başarılı olacaktır. Çok iyi futbolcu.'' ifadelerini kullandı.

LİSTE, ÇIKAN HABERLER VE İDDİALAR DOĞRULTUSUNDA GÜNCELLENECEKTİR.

(Fanatik.com.tr / Seçil Menteş )

YORUM YAZ