MENÜ

Galatasaray transfer haberlerinde son dakika gelişmesi - Gs transfer haberleri

Galatasaray'da son dakika transfer haberleri... Başkan da Fatih Terim de “Yeni transferler için oyuncu satmalıyız”dedi, gözler aynı üçlüye çevrildi. Yönetim, takımın en çok kazananları Gomis, Feghouli ve Belhanda’dan enaz birini satıp, kadroya yeni takviyeler yapmayı planlıyor. Peki Galatasaray kimi transfer edecek? Takımdan kimler ayrılacak. İşte 13 Ağustos Pazartesi son dakika Galatasaray transfer haberleri ve detaylar...

Galatasaray transfer haberlerinde son dakika gelişmesi - Gs transfer haberleri

Galatasaray transferde sıcak gelişmeler yaşıyor. Daha önce Celtic’in teklifine olumsuz yanıt veren Jason Denayer, son olarak Torino’yu reddetti. Belçikalı stoper, Aslan olmak için elinden gelen her şeyi yapıyor, kulübü Manchester City’ye “Beni Galatasaray’a gönderin” mesajını veriyor. Manchester City ile Denayer konusunda görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bir isim için daha nabız yokluyor. Sarı-Kırmızılılar, İngiliz devinin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Douglas Luiz’in şartlarını sordu. Denayer’in alternatifi olarak düşünülen Kara

Haberin Devamı

Mbodj, Galatasaray’a gelmeye çok sıcak bakıyor. Ancak Anderlecht, Senegalli stoperi kiralamak yerine bonservisiyle vermeyi düşünüyor. Stoke City’nin Brentford ile oynadığı lig maçında kadro dışı kalan Badou Ndiaye ile ilgili hocasından açıklama geldi.

GALATASARAY KİMİ SATACAK?

Ankaragücü galibiyetinin ardından Başkan Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulunmuş, Galatasaray’ın en kilit 3 ismi de oyuncu satacaklarının mesajını vermişti. Başkan Cengiz, “Yeni transfer için satış yapmak zorundayız” derken, Terim de, “Galatasaray Kulübü’nün almadaki becerisi kadar satmada da becerisi olması gerekiyor. Artık bu refleksi göstermeliyiz” şeklinde konuşmuştu. Bu gelişmelerin ardından gözler aynı üçlüye çevrildi: Gomis, Feghouli ve Belhanda. Sarı- Kırmızılılar, takımın en çok kazanan 3 oyuncusundan birini gönderip yeni transferlerin yolunu açmayı hedefliyor. Cim Bom, FFP anlaşmasına göre futbolcu satmadan bonservisli oyuncu alamıyor.

Haberin Devamı

3 yolcu daha...

Son Ankaragücü maçında kulübede olan Gomis, Belhanda ve Feghouli’den henüz hiçbirine resmi bir teklif gelmiş değil. Yönetimin elden çıkartmayı düşündüğü diğer isimler ise Tolga Ciğerci, Tarık Çamdal ve Carole. Öncelikli takviyenin gerektiği mevkiler ise stoper, ön libero ve Gomis’in durumuna göre bir forvet.

STOKE CITY'DEN NDIAYE AÇIKLAMASI

Stoke City’nin Brentford ile oynadığı lig maçında kadro dışı kalan Badou Ndiaye ile ilgili hocasından açıklama geldi. Stoke City’nin menaceri Mark Sale, “Ndiaye geçen hafta süre almıştı. Bu maçtan önce hafif bir sakatlık geçirdi. Biz de değişikliğe gitmeye karar verdik. Sadece küçük bir değişiklik” dedi. Ndiaye’nin menaceri Davilla ise kısa süre önce oyuncusuyla ilgili, “Fatih Terim yeniden onunla çalışmak istiyor ancak şu an net bir şey yok” açıklamasında bulunmuştu.

DENAYER ISRARLA GALATASARAY'I İSTİYOR

Daha önce Celtic’in teklifine olumsuz yanıt veren Jason Denayer, son olarak Torino’yu reddetti. Belçikalı stoper, Aslan olmak için elinden gelen her şeyi yapıyor, kulübü Manchester City’ye “Beni Galatasaray’a gönderin” mesajını veriyor.

2 dönem Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Jason Denayer, yeniden Aslan olmak için can atıyor. Öyle ki Belçikalı stoper, Sarı-Kırmızılı formayı giymek için gelen tüm teklifleri bir bir reddediyor. Daha önce Celtic’in ilgisine karşılık vermeyen Denayer’e son olarak İtalya ekiplerinden Torino talip oldu. Ancak Denayer, Serie A takımını da geri çevirdi. Israrlı bir şekilde Galatasaray’a gelmek isteyen Denayer, kulübü Manchester City’ye baskı yapıyor. İngiliz devinin önceliği, Denayer’i bonservisiyle bir yere satmak. Ancak hem oyuncuyu hem de kulübü cezbeden bir teklif şu ana kadar gelmiş değil, üstelik İngiltere’de transfer dönemi de kapandı.

Haberin Devamı

Opsiyonlu kiralama

Galatasaray, daha önce olduğu gibi yine son ana kadar Denayer’i bekleyecek ve bu transferi gerçekleştirmeye çalışacak. Yönetim, satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle bu işi bitirmeyi hedefliyor. Denayer’in kulübü Manchester City ile 2020’ye kadar mukavelesi bulunuyor.

TOLGA CİĞERCİ'YE GÖZTEPE TALİP OLDU

Yönetimin göndermek istediği Tolga Ciğerci’nin yurt içindeki en ciddi talibi Göztepe... İzmir ekibi, orta sahadaki boşluğu gurbetçi futbolcu ile doldurmayı planlıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in üstünü çizdiği Tolga, Cim Bom’da yıllık 2 milyon Euro garanti ücret alıyor. Göztepe’nin hafta içinde Galatasaray’ın kapısını çalacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

DOUGLAS LUIZ GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE

Manchester City ile Denayer konusunda görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bir isim için daha nabız yokluyor. Sarı-Kırmızılılar, İngiliz devinin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Douglas Luiz’in şartlarını sordu. Pep Guardiola’nın prenslerinden biri olan ve hazırlık döneminde yakından ilgilendiği 20 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu, Manchester City’nin tüm çabalarına rağmen İngiltere’de çalışma izni alamamıştı. Guardiola, mecburen Luiz’i kiralayacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı için ön plana çıkıyor. Douglas Luiz, orta sahanın merkezinde çift yönlü olarak oynayabiliyor.

KARA'DA SORUN ANDERLECHT

31 Ağustos’a kadar savunmaya mutlaka bir takviye yapacak olan Galatasaray’da öncelikli hedef Jason Denayer. Ancak Cim Bom’un alternatif planları da hazır. Gündemdeki oyunculardan biri Kara Mbodj... 28 yaşındaki Senegalli stoper, daha önce menaceri aracılığıyla Galatasaray’a olumlu yanıt vermişti. Kulübü Anderlecht ise zorluk çıkartıyor. Belçikalı ekibi, Kara’yı kiralamaya yanaşmıyor. Anderlecht, bonservisiyle birlikte vermeyi düşündüğü Kara Mbodj’nin fiyatını tam 7 milyon Euro olarak belirledi.

Haberin Devamı

Denayer olmazsa...

Galatasaray’ın mevcut şartlarda ve UEFA kıstaslarında bu rakamı vermesi imkansız gözüküyor. 1.92’lik Kara, geçen sezon 20 maçta Anderlecht formasını terletirken, Senegal Milli Takımı’nda ise şu ana kadar 47 maça çıktı. Denayer’in durumuna göre Galatasaray, Kara için hamle yapacak.

YORUM YAZ