MENÜ

Galatasaray, Real Madrid'den ayrılan Isco ile ilgileniyor!

İspanyollar'dan flaş iddia... Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş transferleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray esas bombayı orta sahada patlatmak istiyor. Diario Sport, Cimbom'un, Real Madrid'den ayrılan Isco ile ilgilendiğini yazdı.

Galatasaray, Real Madrid'den ayrılan Isco ile ilgileniyor!

Teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk'u oturtan Galatasaray transferde gaza bastı. Konyaspor'un dikkat çeken stoperi Abdülkerim Bardakcı ile Altay'ın genç sol beki Kazımcan Karataş'ı renklerine bağlayan ve bu transferlerde adeta Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı safdışı bırakan Cim Bom orta sahasını da kuvvetlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda Diario Sport'tan flaş bir iddia geldi... İspanyol kaynaklar, Sarı-Kırmızılılar'ın, Real Madrid'le olan sözleşmesi sona eren Isco ile ilgilendiğini öne sürdü.

Galatasaray, Real Madridden ayrılan Isco ile ilgileniyor

2013'ten bu yana Real Madrid forması giyen 30 yaşındaki futbolcu için en yakın zamanda resmi teklif yapılması bekleniyor.

İspanyol yıldız geçen sezon Los Galacticos ile Şampiyonlar Ligi ve La Liga'yı kazanırken, 17 maça çıktı, 2 gol sevinci yaşadı.

YORUM YAZ