MENÜ

Galatasaray haberi: Burak Elmas yönetimi için kritik gün

Galatasaray'da aylardır heyecanla beklenen kongre, bugün saat 10.00'da başlayacak. Gündemde merhum başkan Mustafa Cengiz'in son dönemiyle Burak Elmas'ın ilk döneminin ibra oylaması var. Elmas, ciddi bir ibrasızlık baskısıyla karşı karşıya.

Galatasaray haberi: Burak Elmas yönetimi için kritik gün

Galatasaray'da beklenen gün geldi çattı... Bugün 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşecek. Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda saat 10.00'da başlayacak toplantıya geniş katılım bekleniyor. Camianın aylardır büyük heyecanla beklediği kritik toplantıda, merhum başkan Mustafa Cengiz'in son dönemiyle, Burak Elmas yönetiminin ilk dönemi mali ve idari yönlerden ibraya sunulacak. Özellikle çarşamba günü yapılan Divan Kurulu toplantısında birçok üye ve başkan adayı, Burak Elmas'ı istifaya çağırırken, kürsüden "İbra etmeyeceğiz" mesajları verildi. Elmas ise genel kurulun kararına saygı duyacağını, ancak vicdanının çok rahat olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Başkanlardan destek istiyor

Eğer Elmas dönemi bugünkü toplantıda ibra edilmezse, Galatasaray'ı yine kaos dolu günler bekleyecek. Erken seçim sürecinin başlamasıyla başkan adayları oy grupları için çalışmalar yapacak. İbrasızlık durumunda seçimli kongrenin Mayıs ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Elmas herhangi bir kriz yaşanmaması adına eski başkanlar Faruk Süren, Adnan Polat ve Dursun Özbek'in yanı sıra Ali Dürüst gibi camianın önde gelen isimlerinden destek bekliyor. Akşam yapılan açıklamayla genel kurulun basına kapalı yapılacağı duyuruldu.

YORUM YAZ