MENÜ

Galatasaray'da karar verildi! Erken seçim

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Igor Tudor'u gönderme kararından sonra bir radikal karar daha aldı. Sarı-Kırmızılılar, erken seçime giderek, güçlü bir yönetimle, Fatih Terim'i takımın başına getirmeyi planlıyor.

Galatasaray'da karar verildi! Erken seçim

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yeni Malatyaspor mağlubiyeti ardından teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verme kararı aldı. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu. Dursun Özbek'in ise kimsenin beklemediği bir karar aldığı, Mayıs'ta yapılacak seçimi öne çekerek 'erken seçim' yapma kararı aldığı öğrenildi.

Florya'nın patronu Fatih Terim

Yönetimde Fatih Terim'i istemeyenleri ayıklayacak olan başkan Özbek, yeni ve güçlü bir yönetimle birlikte Florya'nın patronluğunu da Fatih Terim'e verecek.

SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Yabancı antrenör geri götürür

Yabancı bir teknik adamın takımı daha da geriye götürüp, şampiyonluğun kaçmasına engel olmak isteyen Dursun Özbek'in bu kararının camiada nasıl karşılanacağı ise merak konusu.

Futbolcularla sorun yaşayan Igor Tudor'dan sonra iletişimi kuvvetli, futbolcuların dilinden anlayan ve disiplinli bir ismi göreve getirmek isteyen Dursun Özbek için Fatih Terim'den başka bir isim şuan için akıllara gelmiyor.

Yönetim kurulu toplantısı sona erdikten bir süre sonra da resmi açıklama yapıldı. Seçimli olağanüstü genel kurulun 13 Ocak 2018'de, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 20 Ocak 2018'de yapılacağı ifade edildi.

Fanatik.com.tr Özel / Esat Soydabircan


Galatasaray'ın dönüş yolculuğunda şok sözler: Salıyı göremeyiz!

Haberin Devamı
YORUM YAZ