MENÜ

Zidane'a rekor teklif! Cevabı da belli oldu...

Real Madrid'den ayrıldığından bu yana herhangi bir takım çalıştırmayan Zinedine Zidane, birçok ekibin ilgisini çekmeye devam ederken Cristiano Ronaldo ile yeniden bir araya gelmesine olanak sağlayacak çılgın teklifle bir kez daha dikkat çekti.

Zidane'a rekor teklif! Cevabı da belli oldu...

Zinedine Zidane, Real Madrid'den ayrıldığından bu yana neredeyse iki sene geçti ve sürekli birçok takımın gündemine gelmesine rağmen henüz herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamadı.

Haberin Devamı

FİNAL ÖNCESİ KONUŞTU

FRANSA HAYALİ ŞİMDİLİK ASKIDA

Zinedine Zidane'ın Fransa Milli Takımı'nın başına geçmek istediği belirtiliyordu. Hatta Fransız hocanın Dünya Kupası sonrası milli takımda göreve başlayabileceği aktarılmıştı. Fakat eksiklerine rağmen Dünya Kupası'nda oldukça iyi bir performans sergileyen ve final oynamayı başaran Fransa'da Didier Deschamps ile yola devam etme kararı alınmıştı.

Zidanea rekor teklif Cevabı da belli oldu...

PSG İDDİALARI DA GÜNDEME GELMİŞTİ

Zinedine Zidane için milli takım dışında ülkesinde çalışmasına imkan sağlayacak ekibin PSG olduğu ifade ediliyordu. Fransız devi, Mauricio Pochettino sonrası Zidane'ı göreve getirmeyi düşünüyordu fakat bu durum da gerçekleşmedi.

Zidanea rekor teklif Cevabı da belli oldu...

JUVENTUS İHTİMALİ SÜRÜYOR

Fransız futbol adamı için ülkesinde çalışma şansları şimdilik biraz askıda gözükse de yine kendini konforlu hissedebileceğini düşündüğü eski takımı devrede... Juventus'ta Massimiliano Allegri ile yolların ayrılması durumunda takımın eski yıldızlarından Zinedine Zidane'ın göreve getirilebileceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

TEKLİF SÜRPRİZ YERDEN

Zinedine Zidane'ın ismi birçok büyük takım ile anılırken teklif, sürpriz bir adresten geldi. Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak dikkatleri çeken Al Nassr, Rudi Garcia sonrası Zinedine Zidane'ı da hedeflerinden biri haline getirdi. Bu doğrultuda Fransız efsaneye çılgınca bir ücret teklifinde bulunuldu.

Zidanea rekor teklif Cevabı da belli oldu...

2 YIL İÇİN 150 MİLYON EURO!

Foot Mercato'ya göre Rudi Garcia ile yollarını ayıran Al Nassr, Zinedine Zidane'a 2 yıl için 150 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Bir teknik adam için baş döndürücü nitelikte bu ücrete Zidane'ın yaklaşımı da belli oldu.

ZIDANE'DAN RET!

Fransız efsane, Al Nassr'ın kendisine yaptığı teklifi kısa süre içerisinde reddetti. 2 yıl için 150 milyon Euro'luk maaş önerisini kabul etmeyen Zidane'ın Al Nassr projesine sıcak bakmadığı ve Avrupa'nın 5 büyük liginde görev yapmak istediği ifade edildi.

Zidanea rekor teklif Cevabı da belli oldu...

Zidane, 5 büyük ligden önemli bir takımın başına geçmek istiyor ve bu doğrultudaki projeleri bekliyor. Çok daha ilgi çekici fırsatlar yakalayabileceğini düşünen Zidane, bu nedenle bir sonraki kulübünü seçmek için acele etmeyi düşünmüyor. Gelecek önerilere göre ne zaman yedek kulübesine döneceği henüz belli değil.

Haberin Devamı

 

Zidanea rekor teklif Cevabı da belli oldu...

YORUM YAZ