MENÜ

Vitor Pereira için skandal sözler: Becereksiz, aciz, felaket!

Ocak 2023'te Flamengo Teknik Direktörü olarak göreve başlayan Vitor Pereira için Brezilya'da işler iyi gitmiyor. İşte detaylar...

Vitor Pereira için skandal sözler: Becereksiz, aciz, felaket!

Corinthians'tan ayrılan ve olaylı bir şekilde takımın ezeli rakibi Flamengo'nun başına geçen Vitor Pereira, Brezilya'da eleştiri oklarının hedefi oldu.

Haberin Devamı

Vitor Pereira yönetimindeki Flamengo, lgide iyi bir performans sergilemesine rağmen iki finalden boynu bükük ayrıldı. 28 Ocak'ta Brezilya Süper Kupası maçında Palmeiras ile karşılaşan Flamengo, 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 4-3 kaybederek kupayı rakibine kaptırmıştı.

BİR FİNAL DAHA KAYBETTİ

Flamengo önceki gece, Libertadores şampiyonu ile Copa Sudamericana şampiyonunu karşı karşıya getiren finalde Independiente del Valle ile karşı karşıya geldi.

Ekvador temsilcisi 69. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. 88. dakikada 10 kişi kalan Independiente, kalesini gole kapatarak sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Flamengo, Vitor Pereira yönetiminde çıktığı ikinci final maçında da kupayı kazanma başarısı gösteremedi.

Haberin Devamı

Vitor Pereira için skandal sözler: Becereksiz, aciz, felaket

DOMENEC TORRENT BENZETMESİ

Brezilya'da yayın yapan UOL da Vitor Pereira'nın performansına sert eleştiriler getirdi. Yazarlardan Paulo Vinicius Coelho, Flamengo'yu analiz ederken bir dönem Flamengo'yu çalıştıran Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent'e de değindi.

Coelho köşesinde; "Vitor Pereira'nın Flamengo'su yüzde 25 kaybetme oranına sahip. Bu sadece Domenec Torrent dönemindeki yüzde 26'dan sonra en kötü oran" ifadelerine yer verdi.

Bir başka yazar Renato Maurício Prado ise, "Şimdiye kadar çok sefer yazdım. Flamengo'nun sezona felaket bir başlangıç yapmasının sebebi aciz futbol departmanıdır" ifadelerine yer verdi.

Prado ayrıca, Vitor Pereira yönetimindeki Flamengo bir kez bile gerçekten iyi oyun oynayamadığını savundu.

Vitor Pereira için skandal sözler: Becereksiz, aciz, felaket

VITOR PEREIRA'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Fenerbahçe'nin Eski Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Flamengo'da teknik heyet ve futbolcular, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için yaklaşık 30 milyon lira bağışladı.

Vitor Pereira, Türkiye ve Suriye'de yaşanan depremin ardından Brezilya'da bağış toplanmasına öncülük etti.

Brezilya'da yayın yapan Fanaticos Haber sitesinde yer alan habere göre, Flamengo yöneticileri, futbolcular, teknik heyet ve Vitor Pereira, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için 8 milyon Brezilya reali (30 milyon TL) toplamıştı.

Haberin Devamı

Öte yandan Flamengo ve Al Ahly'nin karşılaştığı mücadeleyi Brezilya ekibi 4-2 kazanırken Vitor Pereira hiçbir golde sevinç yaşamadı.

YORUM YAZ