MENÜ

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş ve A.Demirspor'un rakipleri belli oldu

UEFA Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un 3. ön eleme turundaki muhtemel rakibi bugün belli oldu.

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş ve A.Demirspor'un rakipleri belli oldu

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvası UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. Ön Eleme Turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirildi. Kura çekiminde Türkiye'yi Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un rakipleri de belli oldu.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİBİ BELLİ OLDU

MAÇ TARİHLERİ

Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk karşılaşmaları 10 Ağustos'ta, rövanşları ise 17 Ağustos'ta yapılacak.

İşte muhtemel rakipler

*Beşiktaş, turu geçmesi halinde Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Željezničar-Neftçi Bakü eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİNİ TANIYALIM

Bosna Hersek takımı Zeljeznicar, ülke futbolunun en önemli takımlarından biri olarak gösteriliyor. Geçen sezon ligi üçüncü sırada tamamlayan mavi-beyazlıların en tehlikeli isimleri olarak Joseph Amoah, Amar Drina, Edin Rustemovic gösteriliyor.

Takımı 39 yaşındaki Boşnak teknik adam Nermin Basic çalıştırıyor.

KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN TAKIMI NEFTÇİ BAKÜ

Takımlarımızla sık sık hazırlık maçı oynayan Neftçi Bakü, Beşiktaş'ın bir diğer muhtemel rakibi... 1937 yılında kulan Azeri temsilcisi, bu sezon oynadığı hazırlık maçında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmuştu.

Haberin Devamı

Geçen sezon ligi üçüncü sırada tamamlayan Neftçi Bakü'nün en tehlikeli isimleri olarak, Yuri Matias, Emin Mahmudov, Knney Saief olarak gösteriliyor.

Azeri takımını Romanya'nın efsane isimlerinden Adrian Mutu çalıştırıyor.

UEFA Konferans Liginde Fenerbahçe, Beşiktaş ve A.Demirsporun rakipleri belli oldu

*Fenerbahçe, yoluna devam etmesi durumunda UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda FC Differdange - Maribor eşleşmesinin gaibiyle karşılaşacak.

FENERBAHÇE'NİN RAKİPLERİNİ TANIYALIM

LÜKSEMBURG EKİBİNİN ŞANSI AZ

Lüksemburg ekibi FC Differdange, kadro yaş ortalaması o26 olan ve toplam kadro değeri 1.63 milyon euro tutan bir takım olarak dikkat çekiyor. Takımın en gözde ismi 21 yaşındaki Portekizli sağ kanat João Simões. Arjantinli yeni transfer Lucas Pruzzo da ayrıca dikkat çeken bir isim. Lüksemburg ekibi 3 bin kişilik Ville de Differdange stadyumunda maçlarını oynuyor. Differdange kariyeri boyunca hiçbir UEFA turnuvasında gruplara kalamadı.

MARIBOR'A DİKKAT

Sloven ekibi Maribor'un da toplam kadro değeri 9 milyon euro. Maçlarını 12 bin kapasiteli Ljudski Vrt stadında oynayan Maribor'un orta sahasında görev yapan Jan Repas ve Aljaz Antolin dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. 51 yaşındaki Hırvat teknik adam Damir Krznar'ın çalıştırdığı takımda takımın yıldızı Ivan Brnic kadronun en yüksek piyasa değerine sahip isim. Kulüp tarihi açısından yıllarca Avrupa'de yer almak için çabalayan Maribor, Differdange'e oranla daha zorlu ve dişli bir rakip.

Haberin Devamı

UEFA Konferans Liginde Fenerbahçe, Beşiktaş ve A.Demirsporun rakipleri belli oldu


*Adana Demirspor, turu geçmesi halinde Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda NK Osijek-ZTE FC eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

ADANA DEMİRSPOR'UN RAKİPLERİNİ TANIYALIM

Geçen sezon Hırvatistan Ligi'ni üçüncü sırada tamamlayan NK Osijek 1947 yılında kuruldu. Kadrosunda Mihael Zaper, Ramon Mierez, Adrian Barisic, Mijo Caktas, Darko Nejasmic ve Krtijan Lovric gibi isimler bulunduruyor.

NK Osijek'i Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Hırvat Stjepan Thomas çalıştırıyor.

KUPADAN GELDİLER

ZTE FC, geçen sezon Macaristan Ligi'ni dokuzuncu sırada tamamlamasına rağmen Hırvatistan Kupası'nı kazanmayı başararak dikkatleri üzerine çekmişti.

Kadrosunda Attila Mocsi, Eduvie Ikoba ve Matyas Tajti gibi isimleri bulunduran Macar ekibini 40 yaşındaki Gabor Boer çalıştırıyor.

Haberin Devamı

AVRUPA KONFERANS LİGİ 3. ÖN ELEME TURU TÜM EŞLEŞMELERİ

UEFA Konferans Liginde Fenerbahçe, Beşiktaş ve A.Demirsporun rakipleri belli oldu

UEFA Konferans Liginde Fenerbahçe, Beşiktaş ve A.Demirsporun rakipleri belli oldu

YORUM YAZ