MENÜ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

2023/2024 sezonunda ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi üçüncü turundaki rakibi belli oldu. Sarı - kırmızılılar, Zalgiris'in ardından mücadele edeceği kura çekiminin ardından açıklandı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Avrupa'da bir kura günü daha... Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. turdaki rakibi belli oldu.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi kura çekimi 13:00'te yapıldı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un yer aldığı UEFA Konferans Ligi ise 15:00'te başlayacak.

GALATASARAY'IN RAKİBİ BELLİ OLDU

Ülkemizi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, ikinci turda Zalgiris'i elemesi durumunda bir üst turda Ludogorets - Ljubljana eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Sarı - kırmızılı temsilcimiz Zalgiris'e elenmesi halinde ise UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Kİ Klasvik - BK Hacken eşleşmesinin kaybedeni ile karşı karşıya gelecek.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi belli oldu

RAKİPLERİMİZİ TANIYALIM

Ludogorets Razgard...

Bulgaristan ekibi Ludogorets, son yıllarda Avrupa'da başarılı bir grafik çiziyor. 1945 yılında kurulan yeşil-beyazlılar, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne 3. Eleme Turu'nda veda etmişti.

Haberin Devamı

Dinamo Zagreb'e elenen Ludogorets, Avrupa Ligi'nde Real Betis, Roma ve HJK Helsinki ile mücadele etmişti. Sahasında Roma ve Real Betis'i yenmeyi başaran Bulgar temsilcisi üçüncü olarak Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanmıştı.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi belli oldu

ZANIOLO'YU TANIYORLAR

Geçen sezon Roma sahasında Ludogorets'i 3-1 ile geçtiği maçta şu anda Galatasaray forması giyen Nicolo Zaniolo takımının son golünü kaydetmişti.

Konferans Ligi son 16 turunda ise Anderlecht'e elenmişti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu'nda Ballkani'yi elemeyi başardılar.

Bulgaristan 1. Ligi'nde iki hafta geride kaldı ve Ludogorets bir galibiyet bir mağlubiyet aldı. Takımı 48 yaşındaki Bulgar teknik adam Ivaylo Petev çalıştırıyor.

Takımın en değerli oyuncuları olarak, Bernard Tekpetay, Kiril Despodov, Anton Nedyalkov, Pipa, Nonato gösterilebilir.

Olimpija Ljubljana...

2005 yılında kurulan Olimpija Ljubljana, Şmapiyonlar Ligi 1. Turu'nda Valmiera'yı iki maçta da mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Ligde oynadığı ilk maçta mağlup olan Sloven ekibi 50 yaşındaki Portekizli teknik adam João Henriques çalıştırıyor.

Takımın en tehlikeli oyuncuları olarak, Timi Max Elsnik, Marcel Ratnik, Matevz Vidovsek ve Svit Seslar gösterilebilir. Ludogorets ile oynayacakları eşleşmede favori olarak gösterilmiyorlar.

Haberin Devamı

YENİ TRANSFER 9 AY YOK

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi belli oldu

YORUM YAZ