MENÜ

UEFA, İsrail takımlarıyla ilgili kararı açıkladı

UEFA, İsrail takımlarıyla ilgili aldığı kararı resmen açıkladı. Öte yandan terör saldırısı sebebiyle yarıda kalan Belçika - İsveç maçıyla ilgili de karar alındı. İşte detaylar...

UEFA, İsrail takımlarıyla ilgili kararı açıkladı

UEFA İcra Komitesi, tüm İsrail topraklarındaki mevcut emniyet ve güvenlik durumunun kapsamlı değerlendirmesi sonrasında, bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de hiçbir UEFA maçının oynanmamasına karar verdi.

Haberin Devamı

İsrail kulüpleri Maccabi Haifa ve Maccabi Tel-Aviv'den de kendi sahalarındaki müsabakalar için ülkelerinin toprakları dışında, geçerli tüm UEFA düzenlemelerine uygun stadyumlar önermeleri talep edildi.

Ayrıca UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda 26 Ekim Perşembe günü oynanması gereken Villarreal - Maccabi Haifa mücadelesi 6 Aralık Çarşamba gününe, UEFA Avrupa Konferans Ligi B Grubu'nda daha önce 26 Ekim Perşembe günü oynanacağı açıklanan Maccabi Tel Aviv - Zorya Luhansk karşılaşması da 25 Kasım Cumartesi gününe ertelendi.

Bunların yanında mevcut durum nedeniyle Maccabi Haifa Genç Takımı ise UEFA Gençlik Ligi'nden çekildi.

BELÇİKA - İSVEÇ MAÇI İÇİN DE KARAR VERİLDİ

UEFA, yaşanan terör olayı nedeniyle yarıda kalan Belçika - İsveç maçıyla ilgili alınan kararı da açıkladı. Buna göre iki ülke federasyonlarından gelen talebe göre maç tekrar oynanmayacak ve devre arasındaki skor geçerli sayılacak.

Haberin Devamı

UEFA, İsrail takımlarıyla ilgili kararı açıkladı

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Yarıda kalan maçın devre arasındaki skoru (1-1) nihai sonuç olarak onaylandı ve iki takıma da birer puan verildi. F Grubu'nun sıralaması buna göre güncellenecek ve sarı kartlar geçerli olacak."

Bayern Münih'te kriz! Galatasaray maçı öncesi kadro dışı bıraktılar...

UEFA, İsrail takımlarıyla ilgili kararı açıkladı

YORUM YAZ