MENÜ

Trabzonspor'da Uruguaylı yıldız sürprizi!

Manchester United’ın genç kanat oyuncusu, menajerler tarafından Trabzonspor’a önerildi. İngiliz devinde forma şansı bulamadığı için mutsuz olan yıldız futbolcu, Bordo-Mavililer’in gündemine girdi. Avrupa’da transfer dönemi kapandığı için Trabzonspor’a teklif edilen Uruguaylı yıldız konusunda teknik heyetin raporuna ve maliyetine göre hareket edilecek.

Trabzonspor'da Uruguaylı yıldız sürprizi!

Ara transfer döneminde kadroda temizlik yapmaya çalışan Trabzonspor, bir yandan da geleceğe dönük hamlelerde bulunuyor.

Haberin Devamı

Kerem Şen İstanbulspor’a kiralandı

Trabzonspor’un sezon başında Bursaspor’dan kadrosuna kattığı Kerem Şen, sezon sonuna kadar Süper Lig ekibi İstanbulspor’a kiralandı. 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, satın alma opsiyonsuz olarak sezon sonuna kadar Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor'a kiralandı. Bordo-mavili takıma büyük umutlarla transfer edilen genç oyuncu forma şansı bulamamıştı.

Dino Hotic sezon sonu

Trabzonspor'un radarında olan Dino Hotic’in transferi, sezon sonuna kaldı. Cercle Brugge forması giyen 27 yaşındaki Boşnak oyuncunun, kulübüyle kontratı Haziran ayında bitiyor. Bordo-Mavili kulüp, ara dönemde bonservis ödemesi yapamayacaklarını iletirken, sezon bitiminde boşa çıkacak Hotic’le görüşülecek. Konyaspor’un da gündeminde olan ancak 2 kez yapılan teklifi reddeden Hotic, Brugge’de oynamaya devam edecek. Belçika basını, Trabzonspor ile oyuncu tarafının sözleştiğini ve sezon sonu imzaların atılacağını yazdı.

Haberin Devamı

Brynhildsen’i hocası açıkladı

2 sezondur Fırtına'nın takip ettiği Ola Brynhildsen için hocası Erling Moe açıklamalarda bulundu. Molde’nin teknik patronu, “Brynhildsen bizim en önemli hücum silahlarımızdan birisi. 2023’te devam etmesini istiyoruz. Trabzonspor’un sözlü olarak bir ilgisi var ancak buna henüz teklif diyemeyiz. Kulübe sadece bir Avrupa kulübünden teklif geldi” dedi. Moe’nin işaret ettiği Avrupa takımının Bordeaux olduğu öğrenildi. Norveç basını, geçtiğimiz hafta Trabzonspor’un 3 milyon Euro’luk satın alma opsiyonlu kiralama önerisinin, reddedildiğini belirtmişti.

Pellistri sürprizi

Visca’nın yerine kanat arayışında olan Trabzonspor, oyuncu satışı yapamadığı için transferi rafa kaldırmıştı. Ancak Avrupa’da ara transferin sona ermesinin ardından sürpriz isimler gündeme gelmeye başladı. Bunlardan biri de; Facundo Pellistri. Manchester United forması giyen 21 yaşındaki yıldız, İngiliz devinde süre bulamıyor. Premier Lig’de 9 maçta kadroda olan fakat oyuna girmeyen Pellistri, kupa maçlarında 4 kez görev aldı ve 1 asistlik katkı sağladı. Genç yaşına rağmen Uruguay Milli Takımı’nda da 10 maça çıkan Pellistri, menajerler tarafından Trabzonspor’a önerildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Uruguaylı yıldız sürprizi

Kiralama ücreti yok

Sezon sonuna kadar kiralık teklif edilen Pellistri konusunda teknik heyetin raporuna göre hareket edilecek. Oyuncunun maliyeti de transferde belirleyici olacak. Pellistri için Manchester United’ın kiralama bedeli talep etmediği öğrenilirken, Uruguaylı yıldızın oynayabileceği bir takıma gitmesi isteniyor.

YORUM YAZ