MENÜ

Thomas Müller'den Tuchel sorusuna şaşırtan yanıt: 'Beni rahat bırak!'

Bayern Münih'in 34 yaşındaki yıldızı Thomas Müller'e Teknik Direktör Thomas Tuchel'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olması üzerine hisleri soruldu. Tecrübeli golcünün yanıtı ise oldukça şaşırttı. İşte detaylar...

Thomas Müller'den Tuchel sorusuna şaşırtan yanıt: 'Beni rahat bırak!'

Son Bundesliga şampiyonu Bayern Münih'te üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Thomas Tuchel ile sezon sonunda yolların ayrılacağı açıklandı. Kulüpten yayınlanan bildiride, "FC Bayern Münih ve Thomas Tuchel, 30 Haziran 2025 tarihinde sona ermesi planlanan iş birliğini 30 Haziran 2024 tarihinde sona erdirme kararı aldı. Bu karar, CEO Jan-Christian Dreesen ve Thomas Tuchel arasında yapılan dostane bir görüşmenin sonucudur" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

YILDIZLAR SUSKUN

Bu ayrılığın ardından Alman gazetesi BILD'de yer alan haberde, Bayern Münih'in yıldızlarının Thomas Tuchel kararıyla ilgili konuşmaktan kaçındığı vurgusu yapıldı. Alman hoca ile yolların ayrılmasından sonra takımın futbolcularından adeta 'çıt' çıkmadı. Söz konusu haberde bu konuya değinilirken, Thomas Müller'in sözleri ise daha dikkat çekiciydi.

 

Thomas Müllerden Tuchel sorusuna şaşırtan yanıt: Beni rahat bırak

'BENİ RAHAT BIRAK!'

Bayern Münih'in yıldızı Thomas Müller, eşi Lisa ile birlikte perşembe akşamı Münih'in lüks bir otelinde düzenlenen bir partiye katıldı. Alman futbolcu, Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olmasıyla ilgili yorum yapmak istemedi. Tuchel'in adını ağzına bile almayan Müller, BILD muhabirinin konuyla alakalı sorusu üzerine, "Bugün burada özel bir davet için bulunuyoruz. Beni rahat bırak!" ifadelerini kullanarak serzenişte bulundu.

YORUM YAZ