MENÜ

TFF'nin iftar yemeğine hangi kulüpler katılmadı?

Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. ve TFF 3. Lig kulüp başkan, yöneticileri, Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun iftar yemeğinde bir araya geldi. TFF'nin düzenlediği iftara Fenerbahçe ve Beşiktaş hiçbir seviyede katılım göstermedi.

TFF'nin iftar yemeğine hangi kulüpler katılmadı?

Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), profesyonel liglerde mücadele eden kulüp yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat , Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve iftara katılım göstermedi. Galatasaray söz konusu organizasyona Metin Öztürk ile katılım gösterirken, Fenerbahçe ve Beşiktaş iftara hiçbir seviyede dahil olmadı.

Haberin Devamı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ise basın toplantısının ardından iftara katıldı. Trabzonspor'un yanı sıra sadece Başakşehir, Sivasspor, Hatayspor ve Gaziantep FK organizasyona başkan seviyesinde katılım gösterdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi düzenlenen davette şu konuşmayı yaptı:

"Ramazan ayının başında kulüplerimizin değerli temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Yarın milli takımımız ile Macaristan'a hareket ediyoruz. Cuma günü Macaristan Milli Takımı ile maç yapacağız. Daha sonra Viyana'ya geçeceğiz, Avusturya Milli Takımı ile de Salı günü oynayacağız. Milli maçlarımız öncesinde hepinize iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz."

YORUM YAZ