MENÜ

TFF Başkanı Büyükekşi yarı otomatik ofsayt sistemi için tarih verdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi yarı otomatik ofsayt sisteminin kullanılmaya başlayacağı tarihle ilgili açıklama yaptı.

TFF Başkanı Büyükekşi yarı otomatik ofsayt sistemi için tarih verdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 1 Ocak itibariyle yarı otomatik ofsayt sistemine geçiş yapılacağını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

REAL MADRID'DE ARDA GÜLER ŞOKU

PLAY-OFF SÖZLERİ

"Naklen yayında çok aşağılardayız. Marka değerimizi yükseltmek istiyoruz. Bu Play-Off ile mi olur, başka bir şey ile mi olur, çalışıyoruz. Seyir zevki yüksek, insanları sahalara ve televizyon başına daha çok getirmeliyiz. Bunları birlikte yapacağız. Taraflar anlaşırsa, anlaştığımız şirket Hypercube'ten rapor gelirse, Play-Off için oturur konuşuruz. Ekonomik geliri nasıl arttıracağımıza karar vereceğiz. 500 milyon dolarları yakalamak için yeniden ne gerekiyorsa onu yapacağız."

KORSAN YAYIN HAKKINDA KONUŞTU

Korsan yayın ile birisinin cebinden parasını almak arasında hiçbir fark yok. Korsan yayın olmasa takımlarımız yayın gelirinden daha fazla para alacak. Maçların ertelenmesi, bu dört kulübümüzün de yazılı izni alınarak yapılmıştır. Ülke puanı açısından çok önemli maçlardı, bu yüzden yaptık.

'KUNTZ FUTBOLCULARI SUÇLADIĞINDA ENDİŞEYE DÜŞTÜM'

"Ben hep istikrardan yanaydım. Stefan Kuntz'un basın toplantısını dinlemedim. Gerekli olmayan sözler. Ben birlik beraberlik diyorum, o şikayet ediyor. Kendisine kimsenin sahip çıkmadığını falan söylemiş. Ben, kendisine devamlı sahip çıktım. Bu işi sahada futbolcular ve teknik ekip kazanacak. Baktım ve ipler zaten kopmuştu. Bundan sonrası risk olacaktı. Hoca, futbolcuları suçladığında, endişeye düştüm. Soyunma odasına gittim, hoca sinirli ve hiç tepki vermedi.

Haberin Devamı

"Ben ise 'Sonucun önemi yok, işimiz bakalım' diyecekken; hocayı agresif gördüm. 'Geçmiş olsun' dedim ve çıktım. Sonrasında 'Hoca ayağına ateş etti' dedim. EURO2024'e katılmaya çok önem veriyoruz. Almanya'da evimizde gibi olacağız. Vincenzo Montella'ya da söyledim, hedefimiz sadece gruplara kalmak değil. Yunanistan, Avrupa Şampiyonası düzenledi ve şampiyon oldu. Türkiye'nin de 2032'de şampiyon olması lazım."

'HAMİT ALTINTOP'UN ÖYLE BİR YETKİSİ YOK'

Hakan Çalhanoğlu, Milli Takım'ın kaptanı. Bu yüzden onunla da görüştük. Hamit Altıntop 'Şöyle yaptı, böyle yaptı. O da ayrılsın' deniyor. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Hamit Altıntop'un tek başına yetkisi yok ve öyle bir durum da yok! Başarılı olmak için birlikte karar alıyoruz. Sorumluluk ise yönetimindir.

"Oturduğumuz koltuktan güç almıyoruz, güç veriyoruz. Kimseye mavi boncuk vermeye gelmedik. Bir sonraki dönem yeniden seçilmek ve başkan olmak gibi bir niyetim yok."

SÜPER KUPA FİNALİ NEREDE OYNANACAK?

Başkan Büyükekşi, Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali için ise, "30 Aralık'ta Suudi Arabistan ya da Abu Dhabi'de oynanacak" diye konuştu.

TFF Başkanı Büyükekşi yarı otomatik ofsayt sistemi için tarih verdi

YORUM YAZ