MENÜ

Real Madrid'de Arda Güler şoku! Son antrenmanda yine sakatlandı

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, uzun bir süredir yaşadığı sakatlığı atlatarak Las Palmas maçı öncesi forma şansı bekliyordu. Yıldız oyuncudan son antrenmanda kötü haber geldi.

Real Madrid'de Arda Güler şoku! Son antrenmanda yine sakatlandı

Sezon başında Real Madrid'e transfer olan ve hazırlık kampında sakatlanan Arda Güler birkaç gün önce takımla antrenmanlara başlamıştı. Las Palmas maçı öncesi Teknik Direktörü Carlo Ancelotti yaptığı basın toplantısında genç yıldızın hazır hale geldiğini ve maç eksiği olmasına rağmen Las Palmas karşısında forma şansı bulabileceğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Bugün, La Liga'da oynanacak mücadele öncesi son antrenmanını yapan Real Madrid, Arda Güler'den gelen haberle sarsıldı. Genç oyuncu bir kez daha sakatlandı. İspanyol devinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Real Madridde Arda Güler şoku Son antrenmanda yine sakatlandı

"Oyuncumuz Arda Güler'e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu."

EN AZ 1 AY YOK

Milli futbolcu Arda Güler'in sakatlığı nedeniyle en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Arda'nın Las Palmas, Girona, Napoli, Osasuna, Sevilla, Braga ve Barcelona maçlarında oynaması beklenmiyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

ANCELOTTİ'NİN HABERİ YOKMUŞ

Rahatsızlık antrenmanın sonunda ortaya çıktı, dolayısıyla basın toplantısında olan Ancelotti söz konusu sorunun varlığından tamamen habersizdi. Oyuncu doktorlara bacağındaki ağrı hakkında bilgi verdi ve yapılan testlerin ardından sakatlık doğrulandı.

Haberin Devamı

ARDA KADRODA YOK

Real Madrid'in Las Palmas'la oynayacağı maçın kadrosu da açıklandı. Brezilyalı yıldız Vinicius Junior kadroya geir dönerken Arda yer almadı.

Real Madridde Arda Güler şoku Son antrenmanda yine sakatlandı

 

Real Madridde Arda Güler şoku Son antrenmanda yine sakatlandı

YORUM YAZ