MENÜ

Ten Hag delirdi: İşini yapmayan U21'e gider

Manchester United'ın hocası Erik ten Hag, 7-0'lıkhezimet sonrası oyuncularını soyunma odasına kapatıp, Liverpool'un sevinç çığlıklarını dinletmiş. Ten Hag‘in, ertesi günkü idmanda ise futbolcularını, "Bir dahakine sizi kadro dışı bırakırım" diyerek tehdit ettiği öne sürüldü.

Ten Hag delirdi: İşini yapmayan U21'e gider

Geçtiğimiz hafta İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United'ın, deplasmanda Liverpool'a 7-0 gibi tarihi bir skorla kaybetmesi, gündeme damgasını vurmuştu. Tarihinin en ağır hezimetlerinden birini yaşayan United'ın teknik direktörü Erik ten Hag'ın, bu mağlubiyet sonrası adeta çıldırdığı öğrenildi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Hollandalı teknik adam, Anfield Stadı'ndaki mücadelenin ardından oyuncularını soyunma odasına kapattı ve hemen dışarı çıkmalarına engel oldu. Herkesin sessiz olmasını isteyen ten Hag, futbolcularına Liverpool soyunma odasından gelen sevinç çığlıklarını dinletti.

Haberin Devamı

'İşini yapmayan U21'e gider'

Tecrübeli çalıştırıcının bununla da kalmadığı ve maçın hemen ardından ertesi gün takımı erken saatlerde tesislerde topladığı bildirildi. Tesislerde de sinirli tavırlarına devam ettiği iddia edilen ten Hag'ın, böyle bir performansın tekrar edilmesi durumunda kadro dışı kararları alacağını söyleyerek, "İşini yapmayanı 21 yaş altı (U21) takımına gönderirim" dediği öğrenildi.

Keane: Ortadan kaybolurdum

Manchester United'ın efsane oyuncularından Roy Keane, 7-0'lık Liverpool yenilgisi sonrası, "Eğer6-0yada 7-0 yenilseydim, hemen saklanırdım. Birkaç aylığına ortadan kaybolurdum. Gerçekten bu kadar utanç vericiydi. Bu formayla böyle fark yiyen bir takımın parçası olmadığım için Tanrı'ya şükrediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ