MENÜ

Taraftarlardan Messi isyanı: Büyük hayal kırıklığı! 'Resmen dolandırıldık'

Inter Miami'nin yıldız futbolcusu Messi'yi izlemek için bilet alan taraftarlar büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Taraftarlardan Messi isyanı: Büyük hayal kırıklığı! 'Resmen dolandırıldık'

Arjantinli süperstar Messi'yi izlemek için bilet alan taraftarlar, büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Müsabakanın ardından kendilerini dolandırılmış gibi hissettiklerini açıkladılar. 

Haberin Devamı

Inter Miami, maçı 4-1 kazanmayı başardı ancak sekiz kez Ballon d'Or kazanan Arjantinli süperstar Messi, maçta oynamadı. Sonuç olarak maçın organizatörü Tatler XFEST, Arjantinli oyuncunun gelmemesi nedeniyle "son derece hayal kırıklığına uğradıklarını" belirten bir açıklama yaptı. Taraftarlar oynanan maçtan da hiç memnun değillerdi.

'BU RESMEN DOLANDIRICILIK!'

Taraftarların bir kısmı, CNN'e "Kulüp tarafından biraz dolandırıldığımızı hissediyoruz çünkü Messi'yi görmek için para ödedik ve bence çoğu insan da bu yüzden bu maça geldi. Sadece Messi'nin oynayacağı için burada toplandık. Bu resmen dolandırıcılık!" diyerek isyan etti.

Taraftarlardan Messi isyanı: Büyük hayal kırıklığı Resmen dolandırıldık

AÇIKLAMA BEKLENİYOR! 

Taraftarlar, Arjantinli süperstar Messi'yi canlı izlemek için Çin'den ve komşu ülkelerden geldi. Ancak onu izleme fırsatı bulamadılar, hatta onu göremediler bile. CNN'in haberlerine göre Hong Kong yetkilileri, bu konuyla ilgili bir açıklama bekliyor.

Haberin Devamı

Inter Miami, sezon öncesi Dünya Turunu tamamlarken Çarşamba sabahı erken saatlerde K-League ekibi Vissel Kobe ile kozlarını paylaşacak.

YORUM YAZ