MENÜ

Suudi Arabistan'da Lionel Messi görüşmesi! Ronaldo'nun neredeyse üç katı teklif

Sezon sonunda Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi'nin babası sürpriz bir görüşme gerçekleştirirken görüntülendi. Arjantinli yıldıza yapılan teklif dünya futbolunda dengeleri değiştirecek türden...

Suudi Arabistan'da Lionel Messi görüşmesi! Ronaldo'nun neredeyse üç katı teklif

Fransa Ligue 1'de son 10 sezonda sekiz kez şampiyonluk yaşayan Paris Saint-Germain'in en büyük hedefi Şamnpiyonlar Ligi'ni kazanmak. Sezon başında teknik direktörlük koltuğunu Christophe Galtier'e emanet eden Fransız ekibi, muhteşem kadrosuyla Şampiyonlar Ligi'nin en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyordu.

Haberin Devamı

Ligde açık ara farkla liderlik koltuğunda oturan Fransız devi, Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Benfica'nın ardından ikinci olarak gruptan çıktı. Son 16 Turu'nda Bayern Münih ile eşleşen Paris Saint-Germain, sahasındaki ilk maçı 1-0 mağlup kapattı. Deplasmanda da Alman devine 2-0 mağlup olan PSG, bir kez daha Şampiyonlar Ligi'ne havlu attı.

Suudi Arabistanda Lionel Messi görüşmesi Ronaldonun neredeyse üç katı teklif

TAŞLAR YERİNDEN OYNUYOR

Geçtiğimiz günlerde Paris Saint-Germain ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Avrupa basınında yer alan haberlere göre PSG, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi ile sözleşme yenilemeyecek.

Ayrıca rekor bir bonservis bedeli karşılığında Barcelona'dan transfer edilen Neymar da satış listesine konulacak. Takımın iki süperstarıyla yollarını ayırmayı düşünen Fransız ekibi, Kylian Mbappe'yi takımda tutacak ve yanına başka iki yıldızı transfer edecek.

Haberin Devamı

JESUS RAKİBİ BÖYLE YIKACAK

OSIMHEN VE GONÇALO RAMOS

Neymar ve Messi ile yollarını ayıracağı iddia edilen PSG'nin hedefinde ise Benfica'dan Gonçalo Ramos ve Napoli'den Victor Osimhen var. Luis Campos'un şimdiden bu transferler için çalışmalara başladığı ve önümüzdeki günlerde görüşmelere başlayacağı ifade ediliyor.

MESSI İÇİN MÜTHİŞ İDDİA

PSG ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Lionel Messi'ye Avrupa'nın yanı sıra Arap ülkelerinden de teklifler geliyor. Efsaneleri arasında yer aldığı Barcelona geçtiğimiz günlerde Arjantinli yıldızın bababsı Jorge Messi ile görüşmüştü.

Suudi Arabistanda Lionel Messi görüşmesi Ronaldonun neredeyse üç katı teklif

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, olası transfer ihtimali ile ilgili olarak, ""Burası onun evi ve Barça'nın kapıları ona her zaman açık. Lionel Messi bunu biliyor. Sürekli iletişim halindeyiz. Gelecekte ne yapacağı tamamen ona bağlı. Burası onun evi ve bunda şüphe yok. Tarihin en iyi futbolcusuna burada her zaman yer var" ifadelerini kullanmıştı.

Son olarak ise müthiş bir iddia gündeme geldi. Önceki gün Suudi Arabistan'a giden Lionel Messi'nin babası Jorge Messi, Al Hilal kulübü yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Suudi kulübü Lionel Messi için yıllık 600 milyon Euro teklif etti. Bu miktar, Al Nassr'dan 215 milyon Euro alan Cristiano Ronaldo'nun neredeyse üç katı maaşa denk geliyor.

Haberin Devamı

Suudi Arabistanda Lionel Messi görüşmesi Ronaldonun neredeyse üç katı teklif

Arjantinli yıldızın menajerliğini yapan ve havalimanında gazeteciler tarafından görüntülenen Jorge Messi basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçınırken görüşmelerin ardından Barcelona'ya döndü.

Suudi Arabistanda Lionel Messi görüşmesi Ronaldonun neredeyse üç katı teklif

MESSI BU SEZON HEM ATIYOR HEM ATTIRIYOR

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile zafere ulaşan 35 yaşındaki oyuncu bu sezon PSG formasıyla 31 maçta 18 gol ve 17 asistlik bir performans sergiledi. Yıldız oyuncu toplamda 35 gole doğrudan etki etti.

Lionel Messi'nin Santiago Bernabéu'da Attığı En İyi Goller

YORUM YAZ