MENÜ

Suudi Arabistan şimdi de gözü hakemlere dikti! Görüşmeler başladı...

Yaz transfer sezonuna damgasını vuran ve dünya yıldızlarını ülkesine getiren Suudi Arabistan Ligi, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Arabistan, şimdi de hakem transfer etmek için harekete geçti ve ilk görüşmelerin yapıldığı öğrenildi.

Suudi Arabistan şimdi de gözü hakemlere dikti! Görüşmeler başladı...

Futbolun en hareketli ve heyecanlı süreci olan yaz transfer dönemine bu yıl Suudi Arabistan Ligi damga vurdu. Özellikle Avrupa’nın önde gelen liglerinde oynayan birçok futbolcunun tercihi bu lig olurken, bonservis ve maaşlar için ödenen paralar ise dikkat çekti. Arabistan, şimdi de hakem transfer etmek için harekete geçti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

YILIN FUTBOLCUSU BENZEMA ŞAMPİYON TAKIMDA

2022 yılında Ballon D’or ödülüne layık görülen Karim Benzema, 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Al Ittihad’a transfer oldu. Sarı-siyahlı kulüp N’Golo Kante ve Fabinho’yu renklerine bağlayarak orta sahayı iki başarılı futbolcuyla güçlendirdi.

Suudi Arabistan şimdi de gözü hakemlere dikti Görüşmeler başladı...

NEYMAR'IN TERCİHİ AL HİLAL

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe ile tamamlayan Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, Al Hilal'in başına geçti. Chelsea’den Kalidou Koulibaly’i 23 milyon Euro karşılığında transfer eden Maviler, Lazio’dan Sergej Milinkovic Savic, Wolverhampton’dan Roben Neves, Sevilla’dan kaleci Bono, Fulham’dan Aleksandar Mitrovic ile Zenit’ten Malcom’u transfer etti. Kulübün en fazla bonservis ödediği (90 milyon Euro) isim de Brezilyalı futbolcu Neymar oldu.

Haberin Devamı

YILDIZLAR YENİ SAYFA AÇTI

Liverpool’un efsane futbolcusu Steven Gerrard, teknik direktör olarak Al Ettifaq kulübüne imza atarken, kadroya Liverpool’un eski iki futbolcusu Jordan Henderson ve Wijnaldum’u dahil etti. İngiliz ekibiyle sayısız başarı yakalayan Roberto Firmino, 8 sezonun ardından takımdan ayrılarak Al Ahli’yle yeni sayfa açtı. Yeşil-beyazlı kulüp, Manchester City’den Riyad Mahrez, Chelsea’den kaleci Edouard Mendy, Barcelona’dan Franck Kessie’yi transfer etti. Milli futbolcu Merih Demiral de Al Ahli’nin yeni transferlerinden oldu.

Suudi Arabistan şimdi de gözü hakemlere dikti Görüşmeler başladı...

ŞİMDİ DE HAKEM TRANSFER EDECEKLER...

Transfer sezonuna damga vuran Suudi Arabistan, gündemine şimdi de yabancı hakem transferini aldı.

Times'ta yer alan habere göre; Suudi Arabistan Futbol Federasyonu yetkilileri, Katar'da oynanan Dünya Kupası'nda görev yapan hakemler başta olmak üzere birçok ligdeki uluslararası hakem ile Suudi Arabistan'da görev yapıp yapamayacağı yönünde görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. İlk etapta Suudi Arabistan Ligi'nin gelişimi için hakemlerin 6-12 ay arasında görev yapmasının planlandığı belirtildi.

DAHA FAZLA KAZANMA FIRSATI

Haberin detayında İngiltere Premier Lig'deki hakemlerin yıllık 120 bin ila 300 bin Sterlin arasında kazandığı fakat Suudi Arabistan'da bu paraların daha fazlasını kazanabilecekleri aktarıldı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan şimdi de gözü hakemlere dikti Görüşmeler başladı...

TEK MAÇ YÖNETEBİLİYORLAR

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu aldığı kararla, farklı bir ülkeden gelen hakemin Suudi Arabistan'da tek maç yönetebilme hakkını ortaya çıkarmıştı.

YORUM YAZ