MENÜ

Son dakika | TFF, Stefan Kuntz'la yolların ayrıldığını resmen açıkladı

Riva'da Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelen Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görüşmenin ardından tesislerden ayrıldı. TFF daha sonra resmi siteden yaptığı açıklamayla Stefan Kuntz'un görevine son verildiğini duyurdu.

Son dakika | TFF, Stefan Kuntz'la yolların ayrıldığını resmen açıkladı

Riva'da Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelen Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görüşmenin ardından tesislerden ayrıldı.

Haberin Devamı

Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamayla Alman Teknik Direktör ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Stefan Kuntz yönetiminde ay-yıldızlılar, 20 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.

GALATASARAY'IN ALTERNATİF FORMASI ORTAYA ÇIKTI!

TFF DÜN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur.

Haberin Devamı

 

İTALYANLAR AÇIKLADI: MONTELLA İLE 3 YILLIK İMZA

İtalyan basını A Milli Takım'ın teknik direktörlük görevi için sürpriz bir iddiada bulundu. İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre, son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, kendisini Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü yapacak olan üç yıllık sözleşmeye imza atmak üzere İstanbul'a gelecek.

TFF KUNTZ AYRILIĞINI RESMEN AÇIKLADI

TFF'den yapılan açıklama şöyle;

'Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile bugün yapmış olduğu değerlendirme toplantısının ardından Sayın Kuntz ile iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde yolların ayrılması konusunda mutabakata varmıştır.

Sayın Stefan Kuntz’a, A Milli Futbol Takımımıza yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.'

Son dakika | TFF, Stefan Kuntzla yolların ayrıldığını resmen açıkladı

 

YORUM YAZ