MENÜ

İtalyanlar Vincenzo Montella'yı duyurdu: 3 yıllık imza

İtalyan basını 2021-2023 yılları arasında Süper Lig'de Adana Demirspor'u çalıştıran ve gösterdiği performansla dikkatleri çeken Vincenzo Montella'nın üç yıllık imza atacağını açıkladı. İşte detaylar...

İtalyanlar Vincenzo Montella'yı duyurdu: 3 yıllık imza

Alman teknik adam Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, İtalyanlar sürpriz bir iddia ortaya attı.

Haberin Devamı

GÖRÜŞME BUGÜN

Türkiye Futbol Federasyonu’nunda başkan Mehmet Büyükekşi ile A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz arasında beklenen görüşme bugün gerçekleşecek.

TFF önceki gün resmi internet sitesinde yayımladığı açıklamada Alman teknik adamın görevine son verildiği yönündeki iddiaları yalanlarken bugünkü zirvede ayrılığın resmiyete dökülmesi bekleniyor.

ALTINTOP’UN YERiNE ÖZiL iDDiASI

EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda ekimde Hırvatistan ve Letonya ile oynayacak Milli Takım’da yeni hocanın Cuma'ya kadar açıklanması beklenirken adaylar arasında Löw, Montella ve Abdullah Avcı’nın isimleri öne çıkıyor.

İtalyanlar Vincenzo Montellayı duyurdu: 3 yıllık imza

Bu arada Alman Bild Gazetesi, “Hamit Altıntop’un yerine Mesut Özil, Milli Takım Sorumlusu olacak” iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

İTALYANLAR AÇIKLADI: 3 YILLIK İMZA

İtalyan basını A Milli Takım'ın teknik direktörlük görevi için sürpriz bir iddiada bulundu. İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre, son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, kendisini Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü yapacak olan üç yıllık sözleşmeye imza atmak üzere İstanbul'a gelecek.

İtalyanlar Vincenzo Montellayı duyurdu: 3 yıllık imza

ÜÇ KİŞİ İLE GELECEK

Haberde, Vincenzo Montella'nın ekibiyle ilgili de detaylara yer verildi. 49 yaşındaki teknik adamın asistan yardımcı antrennör, yardımcı antrenör ve maç analisti olmak üzere kendisi dışında üç kişi ile geleceği öğrenildi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden ay-yıldızlılar, beş maçta topladığı 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. 12 Ekim'de Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Takım, iç sahada Letonya ve ardından Galler ile karşılaştı.

İtalyanlar Vincenzo Montellayı duyurdu: 3 yıllık imza

YORUM YAZ