MENÜ

SON DAKİKA: Neymar, yeni takımını açıkladı!

Barcelona ve PSG'nin eski yıldızı Neymar, bir başka eski kulübü olan Santos'u ziyaret etti. Final maçında seremonide kupayı taşıyan Brezilyalı yıldıza tribünlerden büyük destek ve 'geri dön' çağrısı vardı. 32 yaşındaki futbolcu, müjdeyi ise soyunma odasında verdi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Neymar, yeni takımını açıkladı!

Brezilya Paulista Kupası Finali'nde dün gece Palmeiras'ı konuk eden Santos, yeşil-beyazlı rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Fabio Carille'nin ekibine galibiyeti getiren golü 48. dakikada Otero kaydetti. Bu sonuçla bir avantaj yakalayan Santos, Palmeiras ile rövani mücadelesini 8 Nisan'da oynayacak.

Haberin Devamı

NEYMAR SÜRPRİZİ

Santos'un, Palmeiras ile oynadığı karşılaşmada bir sürpriz ziyaretçisi vardı. Siyah-beyazlı takımın eski yıldızı Neymar, karşılaşmayı tribünden izledi. UOL'un haberine göre takımın soyunma odasını da ziyaret eden Barcelona ve PSG'nin eski yıldızının, soyunma odasında Santos oyuncularına 2025 yılında eski takımına geri döneceğini söyledi. Neymar'ın konuşmasını Santos'un bir yöneticisinin doğruladığı bildirildi.

SON DAKİKA: Neymar, yeni takımını açıkladı

BAŞKANLA ARASI İYİ

Söz konusu haberde Santos Başkanı Marcelo Teixeira'nın, Neymar ile arasının çok iyi olduğu vurgulandı. Neymar, Teixeira kulübün başkanı olmasından bu yana ikinci kez Santos maçına geldi. Hatta Messi, Neymar ve Santos Başkanı daha önce birlikte buluşmuştu. Stadyumda Neymar'a "Evine dön" tezahüratlarının da yapıldığı aktarıldı. Oyuncu maçı bir locadan izledi ve Santos taraftarlarını selamladı.

Haberin Devamı

SAKATLANMIŞTI

32 yaşındaki Neymar'ın şu anda Suudi Pro Lig futbol kulübü Al-Hilal ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuoyor Brezilyalı futbolcu, 2023'ün sonlarında millî takımda dizinden sakatlık yaşamıştı. Neymar'ın bu yıl düzenlenecek Copa America'yı da kaçırması kuvvetle muhtemel. Sakatlığından dolayı bolca vakti bulunan Neymar, bu sayede Güney Amerika'da eski kulübünü ziyaret etti.

YORUM YAZ