MENÜ

SON DAKİKA: Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Süper Kupa açıklaması!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'nin tarihiyle ilgili olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Nisan ayını işaret etti.

SON DAKİKA: Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Süper Kupa açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için nisan ayında yapılması planlandığını duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır. Resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

MAÇ BİTTİ, ÜZERİNE YÜRÜDÜ

NİSAN AYINDA FİKSTÜR NASIL?

Süper Kupa Finali için işaret edilen nisan ayında Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de beş maça çıkacak. Sarı-kırmızılı takım bu süreçte sırasıyla Hatayspor, Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor ve Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray gibi Fenerbahçe de nisan ayında beş lig mücadelesine çıkacak. Sarı-lacivertli takım nisan ayında sırasıyla Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Sivasspor, Fenerbahçe ve Konyaspor ile mücadele edecek.

TFF resmen duyurdu! Süper Lig 26. hafta VAR kayıtları 20 Şubat'ta açıklanacak
YORUM YAZ