MENÜ

Bayern Münih'te büyük kavga! Maç bitti, üzerine yürüdü

Bochum deplasmanından 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan Bayern Münih'te karşılaşmanın ardından tam bir kaos yaşandı. İşte dün geceye dair çarpıcı detaylar...

Bayern Münih'te büyük kavga! Maç bitti, üzerine yürüdü

Almanya Bundesliga'nın son şampiyonu Bayern Münih'te işler bu sezon sarpa sardı... Bavyera devi, son üç resmî maçını da kaybetti ve söz konusu üç karşılaşmada kalesinde 7 gol gördü. Ligde lider Bayer Leverkusen'in 8 puan gerisinde kalan Bayern'de Teknik Direktör Thomas Tuchel'in takımdan gönderilme ihtimali oldukça yüksek.

Haberin Devamı

BOCHUM'DA ŞOK YAŞADILAR

Bayern Münih, Bundesliga'nın 22. hafta mücadelesinde pazar akşamı deplasmanda Bochum ile karşı karşıya geldi. Sacha Boey'nin sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı karşılaşmaya hızlı başlayan Thomas Tuchel'in öğrencileri 14. dakikada Musiala ile 1-0 öne geçti. Ancak Bayern, ilk yarı bitmeden 38 ve 44'te yediği iki gol ile soyunma odasına 2-1 yenik gitti. İkinci yarıda 77'de Upamecano oyundan atıldı ve 78'de Bochum, skoru 3-1'e getirdi. 87. dakikada gelen Harry Kane'in golü, Bayern'in Bochum deplasmanından puan almasına yetmedi.

TUCHEL'İN BASIN TOPLANTISI İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in maç sonundaki zorunlu basın toplantısı, kulüp tarafından iptal edildi. Bu haber ilk önce yönetimin Tuchel'e uyguladığı bir 'baskı' olarak algılansa da gerçekler farklıydı.

Haberin Devamı
Sacha Boey'i takım arkadaşları tezahüratlarla karşıladı!

Dün akşam Bochum'da oynanan karşılaşmada, Bundesliga'nın yeni yatırımcılarına gösterilen tepki nedeniyle tribünler sahaya tenis topları atarak bu durumu protesto etti. Mücadele toplamda 20 dakika durdu ve maçın bitiş süresi uzadı. Bayern Münih kulübü, takımın uçağı kaçırmaması için Tuchel'in basın toplantısını iptal etti.

Bayern Münihte büyük kavga Maç bitti, üzerine yürüdü

KIMMICH ÇILDIRDI!

Karşılaşmanın sonunda Bayern Münih'te adeta kaos vardı. Alman gazetesi BILD'de yer alan habere göre oyuncular son düdüğün ardından ilk olarak deplasman tribünündeki taraftarları selamlamaya gitti. Oyundan 63. dakikada yüzü asık şekilde çıkan ve yerini Zaragoza'ya bırakan Joshua Kimmich ise çok öfkeliydi.

ÜZERİNE YÜRÜDÜ!

29 yaşındaki Alman orta saha, soyunma odasına giderken tünelde Thomas Tuchel'in yardımcısı Zsolt Löw ile tartışmaya başladı. Kimmich, soyunma odası merdivenlerinde Löw'e arkadan hararetli bir şekilde bağırırken görüntülendi. BILD, bu esnada Kimmich'in Löw'e küfür ettiğini bildirdi. Daha sonra Kimmich merdivenlerden hızlıca indi. İkilinin içeride birbirinin üzerine yürümüş olma ihtimalinden söz edilirken, araya Bayern Münih kalecisi Neuer'in girdiği aktarıldı.

YORUM YAZ