MENÜ

SON DAKİKA: Dani Alves serbest bırakıldı

Barcelona ve Brezilya Millî Takımı'nın eski sağ beki Dani Alves, 1 milyon euro kefalet ödemesi şartıyla serbest bırakıldı. Eski futbolcu, yakın zamanda 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmış ve ardından intihar ettiğine dair spekülasyonlar yapılmıştı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Dani Alves serbest bırakıldı

Gece kulübünde bir kadına cinsel tacizde bulunmaktan suçlanan Barcelona ve Brezilya Millî Takımı'nın eski sağ beki Dani Alves'in, Barcelona Temyiz Mahkemesi'nce1 milyon euro kefalet ödemesi şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi. İspanyol gazetesi MARCA, söz konusu kefaletin ödendiğinde Alves'in cezaevinden çıkacağını bildirdi.

Haberin Devamı

AVUKATI İTİRAZ ETMİŞTİ

Dani Alves dört buçuk yıl hapis cezasına çarptırılmış ve Barselona Temyiz Mahkemesi Alves'e 150 bin euro para cezası vermişti. Ayrıca eski futbolcuya hapisten çıktıktan sonra beş yıl denetimli serbestlik ve dokuz buçuk yıl süreyle mağdura yaklaşma yasağı da gelmişti. Alves'in avukatı Inés Guardiola, Barselona Yüksek Mahkemesi'nin kararına karşı temyiz başvurusunda bulunmuş ve hüküm kesinleşene kadar Alves'in serbest bırakılmasını talep etmişti.

SON DAKİKA: Dani Alves serbest bırakıldı

'İNTİHAR ETTİ' İDDİASI VARDI

Brezilya ve Barcelona'nın eski sağ beki Dani Alves'le alakalı geçtiğimiz günlerde ortaya çarpıcı iddialar atılmıştı. Alves'in cezaevinde intihar ettiğine dair haberler, ortalığı bir anda karıştırmıştı. Ancak daha sonra eski futbolcunun kardeşi Ney Alves, yaptığı paylaşımla bu iddiaları sert bir şekilde yalanlamıştı. Bu ortayı iddia atan Brezilyalı sosyal medya kullanıcısının ise gazeteci değil komedyen olduğu anlaşılmıştı.

Haberin Devamı

'ÖLMESİNİ İSTİYORLAR!'

Dani Alves'in kardeşi Ney Alves, açıklamasında, "Tanrı sana, insanoğlunun zalimliğinin üstesinden gelmen ve buna katlanman için sağlık versin kardeşim. Tanrı senin ve ailemizin hayatına merhamet etsin. O zaten hapiste, mahkum edildi. Bu yeterli değil mi? Şimdiki delilik şu; onun ölmesini istiyorlar. Ne kadar zalimce! Babam 70 yaşın üzerinde, annem 60 yaşını geçti. Sizin aileniz yok mu? Bunu yaymaya devam ediyorlar. Tanrı size merhamet etsin" sözlerini sarf etmişti.

YORUM YAZ