MENÜ

Son dakika Anastasios Bakasetas gelişmesi! Ayrılığı berberi duyurdu

Adı Beşiktaş ve Panathinaikos ile anılan Trabzonspor’un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Tecrübeli futbolcu ile ilgili sürpriz bir paylaşım geldi. İşte detaylar…

Son dakika Anastasios Bakasetas gelişmesi! Ayrılığı berberi duyurdu

 

Trabzonspor’da hem iç hem de dış transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor… Bordo-mavili kulüpten bugün yapılan açıklamada Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un kadro dışı bırakıldığı duyurulmuştu. Akşam saatlerinde ise Anastasios Bakasetas gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

TEKLİFLERİ AÇIKLADILAR!

BERBERDEN AL HABERİ!

Anastasios Bakasetas’ın Trabzon’daki berberi, sosyal medya hesabı Instagram’dan Yunan futbolcu ile bir fotoğraf paylaştı. Yıldız oyuncunun tıraşını yapan berber fotoğrafa, “Son tıraş” yorumunu düştü. Bu paylaşımın ardından Bakasetas’ın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Son dakika Anastasios Bakasetas gelişmesi Ayrılığı berberi duyurdu

AVCI'DAN BAKASETAS YORUMU

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinin ardından teknik direktör Abdullah Avcı, Bakasetas ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, “Bakasetas ile hemen hemen aynı dönemde geldik bu takıma. Çok özel bir karakter. Ama şu ana kadar transferi gerçekleşse dahi burası için her şeyi veren bir oyuncu. Henüz benim önüme gelen net bir şey yok. Bakasetas ile transfer konusunu hiç konuşmadık” ifadelerini kullandı. Yunan yıldızın adı Beşiktaş ve Panathinaikos ile anılıyor.

YORUM YAZ